به نظر من آرایش یا گریم لایت باید طوری باشه که چهره شما با کمترین دستکاری و تغییرات بهترین شادابی و خاص بودن رو کنارهم داشته باشه یعنی یه کلام جلف یا ماستمالی و وحشتناک درست نکنن!!! از نظر من صوفیا (ضلع جنوب غرب فلکه1، کنار خط تاکسی هفت حوض) بهترین گزینه است. کاراش رو دیدم و به عنوان 1 مرد از کاراش لذت بردم. حتما یه سر بزنید...
بهترین میکاپ کار عروس مسی در ارایشگاه نقره نگاره فلکه اول تهرانپارس واقعا کارش حرف نداره...09369831663
سلام آرايشگاه گلها واقعاً تو تهرانپارس تكه. فقط يك مشكلي داره خيلي شلوغه. كاش ميشد يه آرايشگاه رفتن كل روزت را نگيره و بكاراي ديگه هم بتوني برسيم.
آرایشگاه گل ارا کارش حرف نداره محشره محشرهتهرانپارس- خ فرجام نرسیده به فلکه دوم ساختمان مهدیس برید حالشو ببرید
نظرات جالبی دوستانم دادن اما الان همه جا یه مدل شده و گرونتر و خودم ارایشگرم اما نمیخام ارایشگاه بزنم البته الان درحال تحصیلم
شعبه اصلی گلسرخ مزخرفه واسه عروس. بیچاره هارو وحشتناک میکنه داماد جا میخوره
آرايشگاه گلها بهترين آرايشگاه در تهران به ويژه منطقه تهرانپارس
سلام به نظر من گل آرا کارش حرف نداره من برای عروسیم اونجا رفتم عالی بود ...
سلام وخسته نباشید.
راستش نظری ندارم چون هرجا رفتم گرون یا ارزون ا کارشون ناراضی بودم.حالا یه مهمونی خیلی مهم دربیش رو دارم.میخوام موههام رو فوق العاده کوتاه کنم.اما نمیدونم کجا برم.البته نمیخوام خیلی گرون هم باشه.خواهشا اگه کسی جایی رو سراغ داره کمکم کنه
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت