آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --شهرک غرب توسط سناز امینی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است تیم ایلتسشون خیلی حرفه ای هستند من قبلا دوره های ایلتس روتوی یکموسسه دیگه گذرونده بودم ولی وقتی با با موسسه ایده ال اشنا شدم برای گرفتن ایلتس خیلی عجله داشتم و کمک بزرگی به من کردند واقعا عالیه👏 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط روناکاحتشام به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ایلتس ۸رو مدیون ایده ال هستم عالییییه باور کردنی نبود برام نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --شهرک غرب توسط روناکاحتشام به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ایلتس ۸رو مدیون ایده ال هستم عالییییه باور کردنی نبود برام نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --شهرک غرب توسط مهسا تمیمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من در عرض ۲هفته تونستم نمره ۴/۵اسلتسم رو به ۶ برسونم برام باور کردنی نبود از امتحان دادن میترسم ولی اینقدر اعتماد به نفسم بالا بردند تونستم نمره ۶رو در عرض دوهفته بگیرم الان خودم رو دارم برای ۷ اماده میکنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط سونیا احمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ایلتسشون خیلی حرفه ای هستند من قبلا دوره های ایلتس روتوی یکموسسه دیگه گذرونده بودم ولی وقتی با با موسسه ایده ال اشنا شدم برای گرفتن ایلتس خیلی عجله داشتم و کمک بزرگی به من کردند واقعا عالیه👏 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --شهرک غرب توسط سونیا احمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ایلتسشون خیلی حرفه ای هستند من قبلا دوره های ایلتس روتوی یکموسسه دیگه گذرونده بودم ولی وقتی با با موسسه ایده ال اشنا شدم برای گرفتن ایلتس خیلی عجله داشتم و کمک بزرگی به من کردند واقعا عالیه👏 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
اموزشگاه خیاطی دنیز به عنوان بهترین اموزشگاه خیاطی محله --مرزداران توسط فریده عطایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من یک پرستارم و برای رفتن به کانادا نیاز به ایلتس ۷دارم چون از طریق کارم اقدام کردم اموزشگاه ایده ال رو هم توی این سایت پیدا کردم واقعا عالی بود و تونستم به موقع ایلتسم رو بگیرم و الان کارهای رفتنم رو دارم انجام میدم براشون ارزوی موفقیت میکنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز اموزشگاه خیاطی دنیز
اموزشگاه خیاطی دنیز به عنوان بهترین اموزشگاه خیاطی محله --سعادت آباد توسط سوگل فتاحی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من فقط ۶ماه برای گرفتن ایلتس ۶/۵اکادمیک وقت داشتم به تعریف یکی ازدوستانم به اموزشگاه ایده ال رفتم و زودتر از موعد تونستم ایلتسم رو بگیرم وا قعاااااا ازشون ممنونم چون استرس خیلی زیادی داشتم نمایش مشخصات و آدرس مرکز اموزشگاه خیاطی دنیز
اموزشگاه خیاطی دنیز به عنوان بهترین اموزشگاه خیاطی محله --شهرک غرب توسط هلما کناری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من ایلتس ۸رو مدیون زحمات اساتید اموزشگاه ایده ال هستم و بهترینها رو براشون ارزو میکنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز اموزشگاه خیاطی دنیز
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت