اموزشگاه شه تار، از نظر اساتید و نحوه تدریس زمین تا اسمون با بقیه اموزشگاه ها فرق میکنه. تماس سازها را دارند و واقعا برخوردشون و محیط اموزشگاه عالیه. مشاوره هاشون رایگانه و مطمئن باشید حتما ثبتنام میکنید. من که واقعا راضی هستم و یکساله هنرجو اینجا هستم.
من اموزشگاه خیاطی دنیز رو همینجا پیدا کردم استاد فوق العاده خوبی دارند و کلاسشون خیلی مثمر ثمر بود 88571253 اینم شمارشون هست
سلام عزیزان من دوره های خیاطی زیادی گذروندم یکی از بهترین دوره ها پیش خانم ساجدی تواموزشگاه دنیز هست واقعا عالی بود واقعا میتونید بعد از دوره یک خیاط خوب و حتی درامد زایی داشته باشید اینم شمارشون ۸۸۵۷۱۲۵۳
دوستان عزیز من کلاس تی تی سی رو پیش خانم نجفی گذروندم عالی بود اول اینکه زمانشون خیلی کمبود توی چهار جلسه تموم شد بعد هزینه خیلی مقرو ن به صرفه ای داشت و مهمتر از اون که بعدش بهتون کلاس برای اموزش میدناین خیلی مهم و تجربه خوبی برای اموزش هست و مدرک و برگه کاراموزی هم میدن من که خیلی راضی بودم باورتون نمیشه توی این چهار جلسه همه چیز یک کلاس و اداره اش رو میگن من که خیلی راضی بودم واقعا دنبال یک کلاس تی تی سی هستید من قطعا ایشون رو پیشنهاد میکنم اموزشگاه ایده ال
دوستان عزیز من کلاس تی تی سی رو پیش خانم نجفی گذروندم عالی بود اول اینکه زمانشون خیلی کمبود توی چهار جلسه تموم شد بعد هزینه خیلی مقرو ن به صرفه ای داشت و مهمتر از اون که بعدش بهتون کلاس برای اموزش میدناین خیلی مهم و تجربه خوبی برای اموزش هست و مدرک و برگه کاراموزی هم میدن من که خیلی راضی بودم باورتون نمیشه توی این چهار جلسه همه چیز یک کلاس و اداره اش رو میگن من که خیلی راضی بودم واقعا دنبال یک کلاس تی تی سی هستید من قطعا ایشون رو پیشنهاد میکنم
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت