آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --نیاوران - منظریه توسط tahereh.sheikhzadeh به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من چند موسسه زبان براي تعيين سطح رفتم كه همه كلاساشون مشابه هم هست و بسيار طولاني ولي وقتي براي تعيين سطح رفتم اموزشگاه نوبل، بهم برنامه ريزي خيلي خوبي دادند كه با شرايط زندگيم تطبيق خوبي داره و ٦ ماهه مكالمه انگليسي را كامل مي كنم. دوره هاشون هم متفاوت و منحصر به فرده. دو روز تو هفته صبحها ساعت ٧ تا ٨ و نیم كلاس ميرم و بعدش به موقع به كارم ميرسم. اينكه امتحان پايان ترم هم شفاهيه و تو كلاها هم روي مكالمه تاكيد مي كنند برام خيلي جذابه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
مجمتع فنی تهران ، شعبه نیاوران به عنوان بهترین مجتمع آموزشی،آموزش عکاسی محله --نیاوران - منظریه توسط علی بهروز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است مجتمع فنی نیاوران در زبان یکی از بهترین هاست نمایش مشخصات و آدرس مرکز مجمتع فنی تهران ، شعبه نیاوران
مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --نیاوران - منظریه توسط مبینا حسینی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ارائه مدارک معتبر بین المللی زیر نظر سازمان فنی حرقه ای انتخاب اساتید مجرب و باسابقه دارای تاییدیه ی بین المللی در کلیه ی زبان ها پاسخگویی و مشاوره ی تیم شعب مختلف مجموعه ی گات به نحو احسن و موثر متعدد بودن شعب آموزشگاه زبان گات در نقاط مختلف تهران متناسب بودن هزینه ی کلاس ها و پکیج های تخفیفی فوق العاده نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --نیاوران - منظریه توسط ناهيد موسوي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اين آموزشگاه از اساتيدي استفاده ميكنه كه زبان آموزان رو به زبان علاقه مند ميكنن و من و همسرم خيلي راضي بوديم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --نیاوران - منظریه توسط Mahin88 به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من آموزشگاه نوبل ميرم و مهمترين نكته اي كه راجع به نوبل دوست دارم دلسوزي استادا و جو دوستانه آموزشگاهه كه خيلي جاهاي ديگه از اين موارد خبري نيست. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آموزشگاه زبان و آموزشکاه موسیقی و آموزشگاه کنکور گالیله به عنوان بهترین آموزشگاه زبان و موسیقی و کنکور محله --نیاوران - منظریه توسط سارا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین آموزشگاه زبان محله نیاوران آموزشگاه و تدریس خصوصی گالیله است. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان و آموزشکاه موسیقی و آموزشگاه کنکور گالیله
سلام,من زیاد توی اینترنت گشتم وتحقیق کردم تا بتونم یه کلاس زبان خوب وحرفه ای واسه مکالمه پیدا کنم ,حقیقتش خیلی هم هزینه کردم, هم معلم خصوصی گرفتم وهم کلاس های موسسات روهم میرفتم,نزدیک به چندتا موسسه رو امتحان کردم ولی اصلا نتیجه نگرفتم,از طریق یکی از دوستانم با یکی از اساتید زبان هماهنگ کردم وباهاش سه جلسه در هفته با دوستم کلاس گرفتیم واحساس کردیم که خیلی خیلی برامون عالی بوده وواقعا پیشرفت خیلی زیادی رو توی همین مدت کم داشتیم, منظورم استاد طاهری هست که تعدادی از بچه ها باهاشون کلاس برداشته بودن و این مطلب رو واسه کسایی مینویسم که دنبال یه استاد حرفه ای ودرست حسابی واسه زبان میگردن.خداییش استاد طاهری واقعا محشره,فوق العاده هستش ,خوبی که کلاساش داره اینه که به اون چیزی که میخواید میرسید حالا یا یادگیری مکالمه باشه یا ارتقا سطح زبانتون, مخصوصا کلاس های مکالمه وفن ترجمه شفاهی که دارن فوق العاده هستش,عالیه, برای کسایی که میخوان واسه مکالمه از صفرشروع کنن واسپیکینگ آیلتس فول بشن , ,خیلی از دوستان من که کلاساشون رو توی آرزانتین و جردن ونقاط دیگه تهران میرفتن واقعا راضی بودن,بیشتر کلاسایی که برگزار میکنن به صورت تعداد کم هستش با هزینه خیلی مناسب وعالی,هم روش تدریس ایشون محشره وهم اخلاقشون فوق العاده هستش وخیلی خیلی هم باسواده,تایم کلاساشون هم خیلی خوبه,بچه ها اگه کسی خواست میتونه به صورت تلفنی باهاشون هماهنگ کنه ,شمارشون رو هم براتون اینجا میذارم 09107789472
سلام,من زیاد توی اینترنت گشتم وتحقیق کردم تا بتونم یه کلاس زبان خوب وحرفه ای واسه مکالمه پیدا کنم ,حقیقتش خیلی هم هزینه کردم, هم معلم خصوصی گرفتم وهم کلاس های موسسات روهم میرفتم,نزدیک به چندتا موسسه رو امتحان کردم ولی اصلا نتیجه نگرفتم,از طریق یکی از دوستانم با یکی از اساتید زبان هماهنگ کردم وباهاش سه جلسه در هفته با دوستم کلاس گرفتیم واحساس کردیم که خیلی خیلی برامون عالی بوده وواقعا پیشرفت خیلی زیادی رو توی همین مدت کم داشتیم, منظورم استاد طاهری هست که تعدادی از بچه ها باهاشون کلاس برداشته بودن و این مطلب رو واسه کسایی مینویسم که دنبال یه استاد حرفه ای ودرست حسابی واسه زبان میگردن.خداییش استاد طاهری واقعا محشره,فوق العاده هستش ,خوبی که کلاساش داره اینه که به اون چیزی که میخواید میرسید حالا یا یادگیری مکالمه باشه یا ارتقا سطح زبانتون, مخصوصا کلاس های مکالمه وفن ترجمه شفاهی که دارن فوق العاده هستش,عالیه, برای کسایی که میخوان واسه مکالمه از صفرشروع کنن واسپیکینگ آیلتس فول بشن ,خیلی از دوستان من که کلاساشون روجاهای مختلف تهران میرفتن خیلی راضی بودن ومیگفتن که پیشرفت خیلی خوبی روداشتن,بیشتر کلاسایی که برگزار میکنن به صورت خصوصی ونیمه خصوصی ونیمه گروهی هستش با هزینه خیلی مناسب وعالی,هم روش تدریس ایشون محشره وهم اخلاقشون فوق العاده هستش وخیلی خیلی هم باسواده,تایم کلاساشون هم خیلی خوبه,بچه ها اگه کسی خواست میتونه به صورت تلفنی باهاشون هماهنگ کنه ,هر وقت هم بخواید بهتون مشاوره میده ,شمارشون رو هم براتون اینجا میذارم 09107789472
تعالی اندیش راه دانش به عنوان بهترین اعزام دانشجو به خارج از کشور محله --نیاوران - منظریه توسط چمنی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز تعالی اندیش راه دانش
تعالی اندیش راه دانش به عنوان بهترین اعزام دانشجو به خارج از کشور محله --نیاوران - منظریه توسط توسلی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز تعالی اندیش راه دانش
ورود عضویت