مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --سهروردی - آپادانا توسط تينا بهرامي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است كتاب هاي top notch خيلي بر مكالمه كار ميكنه و آموزشگاه گات هم اين كتاب رو تدريس ميكنن نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آکادمی تخصصی زبان های خارجی
ایده آل
02122361647
با مجوز رسمی آموزش و پرورش
با کادری مجرب و آزموده پذیرای زبان آموزان گرامی می باشد
با مدیریت خانم نجفی
مخصوص بانوان
فروش انواع کتب زبانهای خارجی و کنکور با ارسال رایگان
آکادمی تخصصی زبان های خارجی ایده آل برگزار کننده دوره های زیر می باشد:
TOFEL و IELTS با برگزاری آزمون های مربوطه
مکالمه از مبتدی تا پیشرفته
بحث آزاد با استاد Native))
کلاس های مخصوص کودکان 3 تا 6 سال با سیستم
کلاس های Ket-Pet برای نوجوانان با برگزاری آزمون های مربوطه
کلاس های زبان راهنمایی و دبیرستان (ترمیک)
کلاس های فشرده (هر روز در هفته)
کلاس های عادی (دو و سه روز در هفته)
کلاس های عمومی (سه تا شش نفر)
کلاس های خصوصی (تک نفره)
برگزاری زبانهای انگلیسی، فرانسه، آلمانی و ترکی استانبولی
اعزام دانشجو به خارج از کشور مطابق با رشته و شرایط شما(با مجوز از وزارت علوم و تحقیقات)
برای بازدید از سایت آموزشگاه اینجــــــا کلیک کنید.
آدرس: شهرک غرب بلوار فرحزادی خیابان حافظی پلاک ۲۲
تلفن: 02122361647
مرکز بین المللی زبان های خارجی کارینو به عنوان بهترین آموزش زبان های خارجی محله --سهروردی - آپادانا توسط مجید محمودی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است وای من روز اول که تلفنی زنگ زدم انقد قشنگ و با صبوری جواب ادمو میدن که من کلی سو تفاهم داشتم همش برطرف شد .خدایی خیلی خوبن carinoli.ir نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز بین المللی زبان های خارجی کارینو
مرکز بین المللی زبان های خارجی کارینو به عنوان بهترین آموزش زبان های خارجی محله --سهروردی - آپادانا توسط ستاره اسکندریان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام به همه ی دوستان صادقانه میگم که کارینو جز بهترین موسسات زبانه من از اردبیل اومدم تهران چون تو شهرما زبان هلندی نداشت اصلا و امتحان دادم و قبول شدم مدرک سفارتم هم تو سایت کارینو هستش واقعا عالیه بچه ها برا کسایی مه میخان ازمون پیوست به همسر زبان هلندی شرکت کنند. سایتشونم اگر اشتباه نکنم carinoli.ir بود نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز بین المللی زبان های خارجی کارینو
مرکز بین المللی زبان های خارجی کارینو به عنوان بهترین آموزش زبان های خارجی محله --سهروردی - آپادانا توسط مرجان داوودی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است جز بهترین موسسات زبان ایتالیایی تو کل ایران هستش من اینجا ایتالیایی خوندم و دو تا شعبشونم زبان ایتالیایی رو داره و واقعا از خدمات ارائه شده رضایت کامل دارم هم استاد خوبم هم کادر اداری هم محیط موسسه و تجهیزات اموزشگاه همه چیز عالی بود بعد از اتمام دوره بهم مدرک هم دادن که تو سایتشونم گذاشتن Carinoli.ir به همه واقعا توصیه میکنم اینجارو شهریه هم اکی بود اصن هیچ جا ایتالیایی گروهی نداشت نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز بین المللی زبان های خارجی کارینو
مرکز بین المللی زبان های خارجی کارینو به عنوان بهترین آموزش زبان های خارجی محله --سهروردی - آپادانا توسط احمد جدیدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خیلی خوشحالم که با موسسه زبان کارینو اشنا شدم من واقعا دنبال یه موسسه خوب میگشتم که نزدیک محدوده سهروردی باشه و با موسسه زبان کارینو اشنا شدم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز بین المللی زبان های خارجی کارینو
منم موافقم البته من فقط رفتم و دیدم و ثبت نام کردم و هنوزکارشون رو ندیدم ولی به نظرم کارشون خوب اومد. چون دخترام همون روزی که رفته بودیم برا ثبت نام حسابی جذب شده بودن و خیلی خوششون اومده بود
سلام. دوستان من آموزشگاه هاي زيادي رو امتحان كردم از خيلي ها هم راضي بودم ولي ازونجايي كه از روش هاي تكراري همه ي موسسات خسته شده بودم يه آموزشگاه جديدي رفتم كه اين چند ترم كه اونجا بودم فوق العاده نتيجه گرفتم. يه سيستم كاملا جديدي دارند كه واقعا ميتونه كاربردي باشه براي همه. و با توجه به برنامه ها و پشتيباني هايي كه دارند شخصا من رو كه خيلي زود خسته ميشم بي نهايت بهم انگيزه دادند و مشتاق شدم. پيشنهاد ميكنم حتما يه سر بريد اونجا ضرر نميكنيد. خيلي عاليه. آموزشگاه vkv. سهروردي شمالي. اگه اطلاعات بيشتري خواستيد ميتونم بهتون بگم
به نظر من توی این محدوده یه موسسه خوب برای مکالمه که خیلی هم سریع جواب بده موسسه نانونت توی مطهری
کلاسها نیمه خصوصی و معلم واقعا برات وقت می ذاره
به نظرم بهترین آموزشگاه زبان توی سهروردی و آپادانا رایان هست من دخترم اونجا زبان میخونه حرف نداره البته در زمینه کودک کار میکنه آدرسش هم خیابان نوبخت خ 16 پ 10. روش آموزشی فونیکس رو درس میده دخترم دو ماهه شروع به صحبت کرد. تلفنش هم 88510339 راستی وب سایت هم داره www.rayan-li.com
ورود عضویت