مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --آرژانتین-وزرا-توانیر توسط زهرا لشگري به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من به يادگيري زبان علاقه اي نداشتم ولي با استاداي اين آموزشگاه به زبان علاقه مند شدم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
تدریس خصوصی زبان انگلیسی استاد عبادی به عنوان بهترین تدریس خصوصی زبان انگلیسی محله --آرژانتین-وزرا-توانیر توسط مهدی حاجی زاده به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است در كوتاهترين زمان تونستم آيلتس امتحان بدم و كارهاي مهاجرتمو انجام بدم. ممنونم آقاي عبادي🙏🏽🙏🏽 نمایش مشخصات و آدرس مرکز تدریس خصوصی زبان انگلیسی استاد عبادی
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --آرژانتین-وزرا-توانیر توسط saber به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کلاسهای زبان آلمانی را سه چهار جا امتحان کردم ولی اکثراً بعد از یکی دو ترم استادای خوب نمی گذاشتند و کلاسا بی نظم می شد و به حد نصاب نمی رسید. الان هفت ترمه دارم کلاسای موسسه نوبل را می رم تا الان همه چیز خوب بوده، استادای حرفه ای اومدند سر کلاسا و کلاسا منظم و بدون حاشیه برگزار شده. تا خرداد یعنی دو ماه دیگه اگر تلاشمو بکنم مدرک ب۲ را می گیرم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --آرژانتین-وزرا-توانیر توسط vahdani71 به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین کلاس زبانی که رفتم تو موسسه ای بود به نام نوبل تو شهرک، چون کلاسهای گروهی را چهار نفره برگزار می کنند و کلاس های vip هم دارند که از چهار نفره ها هم بهتره، من دوره مکالمه را چهار نفره رفتم و آیلتسم را انفرادی و تو کلاً ۹ ماه پرونده زبانم را بستم و آیلتسم را گرفتم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --آرژانتین-وزرا-توانیر توسط farshid68 به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من زبان زیاد خوندم و کلاس زبان زیاد رفتم ولی از بین جاهای مختلف آموزشگاه نوبل را به خاطر کلاسهای کم جمعیت، دوره های منسجم و هدفمند و شهریه منصفانه ای که تعیین کردند دوست داشتم و تا خرداد دوره پیشرفتم را تموم می کنم. تو نحوه پرداخت هم نوبل تقریبا تنها جایی بوده که خیلی با شرایط کارمندی من راه اومدند و تو نحوه پرداخت کمکم کردند. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --آرژانتین-وزرا-توانیر توسط هانیه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است زبان فرانسه زبان قشنگیه ولی سخته، لااقل از انگلیسی سخت تره. من ۶ ترم قطب رفتم ولی دوره هاشون طولانی بود، بعد از سه ماه که رها کردم رفتم نوبل. دوره هاشون سریعتر، منسجم تر و با هدف تر بود. ب۲ را تموم کردم و الان فیلمای فرانسه می بینم کیف می کنم، خوب متوجه میشم. به توصیه استادم هم هر روز خاطرات و نوشته هام را فرانسه می نویسم که چیزی را فراموش نکنم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آموزشگاه زبان کانون کودکان برتر /مرکز توانیر و ونک/ به عنوان بهترین آموزشگاه زبان کودکان برتر محله --آرژانتین-وزرا-توانیر توسط سارا حلیمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بنظرم اینکه بچه هامون گرامر را در حرف زدن یاد میگیرند خیلی خوبه . اینجا سیستمش واقعا بخاطر اینکه روی مکالمه و گرامر همزمان تاکید میکنه عالی نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان کانون کودکان برتر /مرکز توانیر و ونک/
آموزشگاه زبان کانون کودکان برتر /مرکز توانیر و ونک/ به عنوان بهترین آموزشگاه زبان کودکان برتر محله --آرژانتین-وزرا-توانیر توسط زهرا مجدفر به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سیتم قدیم به ما فقط گرامر یاد داد . یادم آموزشگاه های قدیم کانون زبان ایران و سیمین و ... بود . هرچی میخوندی هیچی بلد نمیشدی برا یحرف زدن.خخخخخ ولی الان اینجا دختره من حداقل روزی یک ساعت مجبوره به حرف زدن گوش دادن . نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان کانون کودکان برتر /مرکز توانیر و ونک/
آموزشگاه زبان کانون کودکان برتر /مرکز توانیر و ونک/ به عنوان بهترین آموزشگاه زبان کودکان برتر محله --آرژانتین-وزرا-توانیر توسط عاطفه سلامی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دختر من که واقعا نتیجه گرفته . ازت ممنوونم خانم کیانوش. بهترین معلم و سوپروایزری نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان کانون کودکان برتر /مرکز توانیر و ونک/
آموزشگاه زبان کانون کودکان برتر /مرکز توانیر و ونک/ به عنوان بهترین آموزشگاه زبان کودکان برتر محله --آرژانتین-وزرا-توانیر توسط کریمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من الان اینجا میبرم بچمو خیلی خوب هست نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان کانون کودکان برتر /مرکز توانیر و ونک/
آموزشگاه زبان کانون کودکان برتر /مرکز توانیر و ونک/ به عنوان بهترین آموزشگاه زبان کودکان برتر محله --آرژانتین-وزرا-توانیر توسط الهام امینی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کلاس های فوق العاده ای دارند نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان کانون کودکان برتر /مرکز توانیر و ونک/
ورود عضویت