بچه ها شماره تماس استاد طاهری رو توی کامنت های پایین گذاشتن,در مورد محل ونوع کلاس هاشون با خودشون تماس بگیرید کامل راهنماییتون میکنن,من حتی از نحوه برخوردشون توی کلاس وروشی که کار میکردن خیلی خوشم اومد,این شماره تماسشونه 09107789472
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سلام دوستان ،من خودم کلاس های مکالمه استاد طاهری رو شرکت کردم ،فوق العاده هستن ایشون ، روش تدریسشون عالیه و بسیار استاد دلسوز و پیگیری هستن ،به نظرم جز بهترین اساتید تهران هستن ، اگه کسی خواست شمارشون رو هم اینجا براتون میزارم ۰۹۱۰۷۷۸۹۴۷۲
سلام, یه چند وقتی بود که دنبال موسسه واستاد خوب واسه زبان می گشتم و چند جا رو دوستانم بهم معرفی کردن رفتم , اما زیاد راضی نبودم ,دیگه واقعا کلافه شده بودم اینقدر که کلاس وموسسه عوض کرده بودم. هفته قبل بود که با یکی از اساتید زبان از طریق یکی از دوستام اشنا شدم و تا الان سه چهار جلسه باهاش گذروندم .توی همین سه جلسه خیلی استفاده کردم از کلاسشون وخیلی مفید بوده برام ,البته تا الان فقط مکالمه رو کار کردن ولی پیشرفتم تا الان خیلی عالی بوده,منظورم استاد طاهری هستش,یکی از نکات مثبت کلاساشون اینه که واقعا به فکر پیشرفت زبانی شاگرداشون هستن و خیلی خوب واسه بچه ها وقت میذارن و روی اشتباهات تلفظی وگرامری ولغوی شاگرداشون خیلی خوب کار میکنه واونا رو برطرف میکنه,بیشتر تاکید وتمرکزش روی مکالمه و speaking هستش ولی مهارتهای دیگه رو هم واقعا عالی کار میکنه,توی تدریس خیلی استاد دلسوزیه وخیلی هم باسواده ,کتابهایی رو هم که کار میکنه ومعرفی میکنه خیلی کتاب های خوبی هستن.من کلاس های گروهی رو که قبلا میرفتم, یک سری از اشتباهات زبانی روکه تو کلاس داشتم اصلا برطرف نمی شد وهمیشه غلط صحبت می کردم ولی استاد طاهری خیلی از اشتباهات زبانیم رو تا الان توی همین سه چهار جلسه که باهام کار کرده,برطرف کرده وساختار های عالی و سطح بالایی رو هم واسه گستره جملاتی که توی مکالمه وصحبت هام استفاده میکنم تا الان یادگرفتم از کلاسشون,دوستان گلم اگه کسی دنبال استاد با قیمت عالی وبسیار مناسب وکیفیت خیلی خوب وعالی وسطح بالا میگرده,استاد طاهری واقعا گزینه عالی وخوبی هستش وهر چقدر هم بخواید واستون زمان میذاره وکمکتون میکنه ومشاوره میده,اگه کسی خواست شماره تماسشون رو میذارم واستون,09107789472
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --زعفرانیه - محمودیه توسط فریبا راد منش به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من کلاس خصوصی توی آموزشگاه ایده ال دارم با رعایت تمام پرو تکلها برگزار میشه چون فقط کلاسهای خصوصیشون بصورت حضوری برگزار میشه مثل همیشه عالی و ایده ال هستند❤️❤️❤️❤️ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --زعفرانیه - محمودیه توسط فاطمه شاهین فر به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خانم نجفی ازتون متشکریم بابت اینهمه زحمتی که برای زبان اموزاتون میکشید و دارید پشتیبانی میکنید هنوز خیلی از اموزشگاهها نتونستند باز کنند ولی شما از همون روز اول قرنطینه به فکر راه چاره افتادید و کلاسها رو رها نکردید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹❤️❤️❤️❤️❤️ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --زعفرانیه - محمودیه توسط صدف کمالی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من بخاطر دوری راه از همون ابتدا با کلاس انلاین با اموزشگاه ایده ال شروع کردم کلاسها خیلی عالی و به موقع برگزار میشه و هیچ فرقی با کلاس حضوری رو حس نمیکنی نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --زعفرانیه - محمودیه توسط ندا خشایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ایده ال تو واقعا جایگاهت تو بهترینهاست بخاطر اینکه با وجود این شرایط ما رو رها نکردی همچنان کلاسهای ما بصورت ان لاین ادامه داره نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --زعفرانیه - محمودیه توسط حسنا عمیدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من قبلا تو اموزشگاه ایده ال ایلتس ۶.۵رو گرفتم بعد برای ادامه تحصیل به مالزی رفتم به ایلتس ۷نیاز داشتم از اونجایی که هزینه های زبان تو اینجا خیلی بالاست کلاسهای انلاین اموزشگاه ایده ال رو برداشتم و با کمک اونها تونستم ایلتس۷.۵رو بگیرم واقعا ازشون ممنونم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --زعفرانیه - محمودیه توسط بهار سامانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من زبانم خوب بود دنبال یک جا برای تدریس میگشتم هر جا میرفتم اول میگفتن که باید دوره های چند ماهه تی تی سی رو بگذرونی ایا بهت کلاس بدن یا نه بر حسب اتفاق به ایده ال رفتم یه تست شفاهی خانم نجفی گرفت بعدش دو جلسه تی تی سی برام گذاشت و بعدش بلافاصله بهم کلاس داد و همینطو ر پی گیری و ساپورتم هم میکرد ایرادات کارم رو میگفت من براشون ارزوی بهترینها و پیشرفت روز افزون دارم ازشون ممنونم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --زعفرانیه - محمودیه توسط مریم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اموزشگاهای زیادی رفته بودم اما برای ایلتس راضی نبودم تعریف ایده ال رو از دوستم شنیده بودم به همین دلیل اونجا رفتم و تونستم در عرض ۳ماه ایلتس ۷رو بگیرم واقعا ممنونم عالیییی نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
ورود عضویت