آموزشگاه موسیقی آکورد به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه موسیقی در تهرانپارس محله --تهران نو توسط سارا صحت به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاه موسیقی آکورد رو تایید میکنم به این دلیل که برای من محیط سالم و نظم آموزشگاه بسیار اهمیت داره و اینکه اساتید این آموزشگاه بسیار حرفه ای هستند و کاملا اصولی تدریس میکنند نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی آکورد
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --تهران نو توسط علی سعیدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من دنبال یه آموزشگاه خوب میگشتم اینجا رو دیدم نظرات رو خوندم به چند تا از آموزشگاه های نزدیک خونمون سر سرم بنظرم توی پاسداران که محل زندگیمه ریتم اوا آموزشگاه خوبیه با توجه به مواردی که دوستان برای انتخاب گفتن اکثرش رو داره مخصوصا اینکه برخوردشون خیلی خوب بود و یه سالن اجرا دارن که دایم برای هنرجوا کنسرت آموزشی برگزار می کنن که این برام خیلی جالب بود چون توی رشد و انگیزه خیلی موثره امکانات موسسم خوبه و وقتی به کانال اینستاشون سر زدم و نموه کاری استادا و هنرجواشون رو دیدم راغب شدم و ثبت نام کردم و خیلی الان راضیم ممنون برای این سایت خوب که بهم کمک کرد یه آموزشگاه خوب پیدا کنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --تهران نو توسط ارش تهرانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است یکی از آموزشگاه های خیلی خوبی که من میشناسم و به نظرم خیلی حرفه ای و هنری کار می کنن آموزشگاه موسیقی ریتم اوا هستش،تو محدوده پاسداران.اساتید خیلی خوبی داره و خیلی منظم و برنامه ریزی شده س همه چیشون22849355 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --تهران نو توسط ارش تهرانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است یکی از آموزشگاه های خیلی خوبی که من میشناسم و به نظرم خیلی حرفه ای و هنری کار می کنن آموزشگاه موسیقی ریتم اوا هستش،تو محدوده پاسداران.اساتید خیلی خوبی داره و خیلی منظم و برنامه ریزی شده س همه چیشون نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی محله --تهران نو توسط سمیرا وجودی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است برادرم برای آموزش گیتار پیش استاد حمید ابوالقاسمی میرفت خیلی راضی بود شمارشو میذارم 88171230 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی
ورود عضویت