آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --پاسداران توسط علی سعیدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من دنبال یه آموزشگاه خوب میگشتم اینجا رو دیدم نظرات رو خوندم به چند تا از آموزشگاه های نزدیک خونمون سر سرم بنظرم توی پاسداران که محل زندگیمه ریتم اوا آموزشگاه خوبیه با توجه به مواردی که دوستان برای انتخاب گفتن اکثرش رو داره مخصوصا اینکه برخوردشون خیلی خوب بود و یه سالن اجرا دارن که دایم برای هنرجوا کنسرت آموزشی برگزار می کنن که این برام خیلی جالب بود چون توی رشد و انگیزه خیلی موثره امکانات موسسم خوبه و وقتی به کانال اینستاشون سر زدم و نموه کاری استادا و هنرجواشون رو دیدم راغب شدم و ثبت نام کردم و خیلی الان راضیم ممنون برای این سایت خوب که بهم کمک کرد یه آموزشگاه خوب پیدا کنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
09191212789 - 02122575549 مدیر مسئول : فرهاد احمدی
آدرس:خیابان دولت چهار راه قنات ابتدای رحمانی پ ۲ واحد ۷
بنظر من آموزشگاه موسیقی شه تار بهترین آموزشگاه موسیقی محله پاسداران است به چند دلیل:
1- دارای مجوز از اداره فرهنگ و ارشاد است که می تواند برای خانواده ها قابل اطمینان و اعتماد باشد
2- دارای مجوز فنی حرفه ای است که قابل ترجمه برای خارج از کشور می باشد.
3- مدیریت آموزشگاه آقای فرهاد احمدی که بسیار کارآمد و حرفه ای هستند و سالهاست مدیریت آموزشگاهی دارند.
4- حضور اساتید شاخص در زمینه موسیقی مثل سرکارخانم حق گو که استاد بنده هستند در زمینه سنتور و ایشان خود شاگرد استاد پایور بزرگ بوده اند و کنار ایشان تدریس کرده اند. یا سرکار خانم پرستو صابری استاد آواز موسیقی ایرانی که باز بنده در کنار ایشان می آموزم.
5- فضای گرم و صمیمی کادر اجرایی آموزشگاه مثه حضور سرکار خانم کشوری
6- مسیر آموزشگاه که در جای مناسبی نبش چهارراه قنات قرار گرفته است.
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --پاسداران توسط رها تهرانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من آموزشگاه ریتم اوا رو درپاسداران رو به دوستانی که سمت پاسداران هستن پیشنهاد میدم چندتا آموزشگاه رفتم ولی راضی نبودم،کلاسهای گیتار و سلفژ رفتم و خیلی نتیجه گرفتم، دوستم هم کلاس پیانو میره و راضی هستش22849355 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --پاسداران توسط سحر دلفانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من 6 ماه سه تار در اموزشگاه موسیقی ریتم اوا پیش استاد ابراهیمی کار میکنم و خیلی راضیم شماره تماس 22849355 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --پاسداران توسط مهرداد پیروز فر به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین آموزشگاه موسیقی ریتم اوا هست چون من خودم در این آموزشگاه با موسیقی کلاسیک آشنا شدم و در حال حاضر خیلی راضی هستم و نام استادم آقای رضا صادقی هست در رشته پیانو کلاسیک نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --پاسداران توسط محمدپرهام مهربانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من تجربه هنرجویی این آموزشگاه و داشتم و به بقیه پیشنهاد میکنم که برای آموزش اولیه و خرید ساز به این محل مراجعه کنند. نمره ای که میتونم بدم 10 از ۱۰ هست. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --پاسداران توسط امیرعلی درگاهی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام عالی هستن حتما شرکت کنید در کلاسهاشون 22849355 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --پاسداران توسط حامد صادقی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اموزشگاه ریتم اوا یکی از بهترین اموزشگاهیی هست که من تا به حال دیدم با بهترین اساتید نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسیقی آکورد به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه موسیقی در تهرانپارس محله --پاسداران توسط سارا صحت به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاه موسیقی آکورد رو تایید میکنم به این دلیل که برای من محیط سالم و نظم آموزشگاه بسیار اهمیت داره و اینکه اساتید این آموزشگاه بسیار حرفه ای هستند و کاملا اصولی تدریس میکنند نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی آکورد
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --پاسداران توسط حامد حامی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من آموزشگاه موسیقی ریتم اوا رو میشناسم که موسیقی کودک داره و سعی می کنن تخصصی هم کار کنن 22849355 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
ورود عضویت