آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --کامرانیه - دزاشیب توسط زهرا رضایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من دخترم رو می برم به کلاس پیانو این آموزشگاه انقد استادش خوبه و انقد باحوصله کار می کنه با دخترم که همیشه با انگیزه تمرین می کنه ارزش داره که من از کامرانیه تا جردن برم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --کامرانیه - دزاشیب توسط مونا یزدانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است پسر من کلاس ویولن این آموزشگاه رو می ره بی نظیره بی نظیر نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --کامرانیه - دزاشیب توسط فربد صالحی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من 2سال هستش که هنرجوی ریتم آوا هستم و به همه پیشنهاد میکنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --کامرانیه - دزاشیب توسط درین نهاوندیان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من و دوستم به کلاس پیانو این آموزشگاه میریم اول دوستم می رفت بعد منم دیدم انقد راضیه تصمیم گرفتم که برم انقد استادمون خوبه و باهامون اصولی کار می کنه که روز شماری می کنیم برای کلاس همیشه به دوستم می گم که مدیونتم بابت معرفی این آموزشگاه خواستم منم اینجا رو به بقیه پیشنهاد کنم که بقیه هم با یه محیط خوب و عالی آشنا بشن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --کامرانیه - دزاشیب توسط ساره اشراقی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من حدودا 2 سال هست که کلاس آواز و گینار میا و واقعا از روش تدریس هر دو استادم راضیم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --کامرانیه - دزاشیب توسط لیلا فرهمند به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است داریم مگه از کلاسای پیانو آموزشگاه موسیقی ساسان بهتر؟؟؟ درجه یک و بی همتا نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --کامرانیه - دزاشیب توسط زینب سلیمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کلاس های مادر و کودک این آموزشگاه محشره جمله ای بهترین از این برای بیان رضایتم نداشتم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --کامرانیه - دزاشیب توسط بیتا میرزاخانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من عاشق موسیقی هستم و می خوام تو دانشگاه هم موسیقی بخونم بنابراین برام مهم بود که يه آموزشگاهی برم که دید آکادمیک و هنری داشته باشن با تحقیق آموزشگاه موسیقی ساسان رو انتخاب کردم تا کلاس ها رو شرکت نکردم نفهمیدم که چه جایی اومدم واقعا عالین اساتید حرفه ای و با سواد پیگیری موسسه از نظر اینکه هنر جو در چه جایگاهی هست واقعا عالیه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --کامرانیه - دزاشیب توسط سامان اختیاری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من کلاس ویولون این آموزشگاه رو می رم خیلی خوبه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --کامرانیه - دزاشیب توسط رها محمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است لذت میبرم از محیط گرمتون و رفتار خوب همکاراتون.حتما پیشنهاد میشه بهتون 22849355 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
ورود عضویت