آموزشگاه موسیقی آذرنگ به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی بهترین آموزشگاه موسیقی سیدخندان (آموزشگاه موسیقی آذرنگ ) آموزش پیانو آموزش موسیقی کودکان آموزش موسیقی مرکز آموزش موسیقی آموزشگاه موسیقی سهروردی محله --سهروردی - آپادانا توسط الهام قنبری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من و دخترم باهم کلاس آواز میرییم خیل خیلی از استادمو راضی هستیم و از آموزشگاه موسیقی آذرنگ تشکر میکنم . نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی آذرنگ
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسیقی آرنیک به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --سهروردی - آپادانا توسط مونا سلمانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام به همه 4 ماهه که آموزشگاه موسیقی آرنیک کلاس کاخن میرم خیلی خیلی از استادم راضیم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی آرنیک
آموزشگاه موسیقی آرنیک به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --سهروردی - آپادانا توسط مریم خرمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام به همه عزیزان حدود 8 ماهه که در آموزشگاه موسیقی آرنیک کلاس تمبک میرم خیلی از کلاسم راضیم و کلی هم پیشرفت کردم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی آرنیک
آموزشگاه موسیقی آرنیک به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --سهروردی - آپادانا توسط مونا شایسته وند به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من در آموزشگاه موسیقی آرنیک کلاس دف میرم خیلی پیشرفت کردم و از استادم راضیم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی آرنیک
آموزشگاه موسیقی آرنیک به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --سهروردی - آپادانا توسط نسترن عالی مقام به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است پسرم رو 7 ماه میبرم آموزشگاه موسیقی آرنیک از برخوردشون و نحوه تدریس استادش به شدت راضیم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی آرنیک
آموزشگاه موسیقی آرنیک به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --سهروردی - آپادانا توسط وحید اشراقی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاه خوبیه من 3 ماهه که دارم کلاس پیانو میرم و از استادم و محیط آموزشگاه راضیم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی آرنیک
آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --سهروردی - آپادانا توسط مریم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خیلی آموزشگاه خوب و فعالیه... هر ۶ ماه کنسرت آموزشگاهی برگزار می کنن. فرصت خوبی در اختیارت قرار میدن تا خودتو بسنجی نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --سهروردی - آپادانا توسط رضا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاه موسیقی بل داره یک کارگاه ۲ ساعته آشنایی با دف و دفنوازی با حضور آقای هیوا رنجبر سرپرست گروه دفنوازان هیژان برگزار نی کنه. این کارگاه به صورت رایگان برگزار میشه. به نظرم خیلی مفید باشه. خواستم به دوستان اطلاع رسانی کرده باشم. برای ثبت نام با شماره ۸۸۶۴۵۶۳۲ تماس بگیرید. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --سهروردی - آپادانا توسط فرزانه اسکندری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من 6 ماه که از کلاس گیتار الکتریک اموزشگاه ریتم اوا با استاد راسخی پور کار میکنم و بسیار عالی هست نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسیقی بل به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --سهروردی - آپادانا توسط هلیا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دختر من قبلا جای دیگه کلاس میرفت خیلی کلاساش خشک بود و هم هزینش بالا بود. اما توی این آموزشگاه با خانم مهزادخردمند کار میکنه. عاشق کلاساشه و هزینش هم نسبت به آموزشگاه های دیگه خیلی کمه. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی بل
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --سهروردی - آپادانا توسط نسترن ایمانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من الان 6 ماهه که بچه ام رو کلاس ارف اموزشگاه ریتم اوا ثبت نام کردم و خیلی راضی هستم اسم استادش خانم سحر شاطری هست 22849355 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
ورود عضویت