آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی محله --کاشانک توسط عماد صالحی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --کاشانک توسط حمزه بیات به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دوره موسيقي كودكشون خيلي عاليه حرف نداره من از طریق اینستاگرامشون اشنا شدم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --کاشانک توسط فربد صالحی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من 2سال هستش که هنرجوی ریتم آوا هستم و به همه پیشنهاد میکنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --کاشانک توسط ساره اشراقی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من حدودا 2 سال هست که کلاس آواز و گینار میا و واقعا از روش تدریس هر دو استادم راضیم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --کاشانک توسط نگین عابدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاه ریتم اوا از همه نظر فوق العاده س و استادای خیلی خوبی داره من خودم حدود ۵ ساله تو این آموزشگاه دارم آموزش ساز پیانو رو میبینم و کاملا راضی ام 22849355 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی محله --کاشانک توسط ژاله نجفی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاه خیلی خوبیه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی
ورود عضویت