من براي دخترم چند تا معلم گرفتم اما با هيچ كدوم نتونست نتيجه بگيره. راستش كلي هم هزينه كرديم. بهار امسال يكي از بستگان معلمي رو پيشنهاد كرد كه واقغاً دختر منو تو درس متحول كرد. براي سال جديد هم از تابستون شروع كرد باهاش كار كردن. من كه راضي هستم و الان دخترم نسبت به درس رياضي و فيزيك ديدش عوض شده. آقاي دكتر رحمتي هستن كه خودشون فارغ التحصيل دانشگاه شريفه و استاد دانشگاه هم هست شماره تلفن دفترشون 22000410 هست.
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
به عنوان بهترين مركز مشاوره تحصيلي و برنامه ريزي درسي بايد بگم در مقايسه با دو مركز ديگه اي كه ما رفتيم، كيفيت موسسه نام آوران خيلي متفاوته و ميشه گفت براي رسيدن به هدف بهترين جايي هست كه ميشه بهش مراجعه كرد.
من پيش دو تا مشاور ديگه هم رفتم اما خب ميبينيد كه اينهمه تبليغ ميكنن اما بهشون مراجعه كه ميكني ميبيني اندازه ي يه آدم معمولي هم بلد نيستن.
من كه نام آورانو پيشنهاد ميكنم خودم دارم مثل جت ميرم جلو......
اگه رقيب نتراشم براي خودم اينجا محشره...............
هم برنامه ريزي درسي هم مشاوره ي تحصيلي هم تدريس فوق العاده رياضي هم مشاور دوست و همراه و البته با همكاريه پدرو مادر عزيزم...................
ورود عضویت