كودك من مهد كودك قصه من مي رود. و من راضي أم البته ما فرشته هستيم و اول مهد همبازي مي رفت كه خيلي خيلي ناراضي بوديم
موافقم...واقعا مهدودک و پیش دبستانی "قصه من" بی نظیره..از همه لحاظ عاااااااااالیه
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
بهترین مهد کودک بومرنگ زعفرانیه میباشد.
سلام من که از مهد قصه من خیلی راضی ام بهترین مهد از نظر اموزشی و محیط مهد هستش . مربیای بسیار خوبی داره . من تو منطقه زعفرانیه خیلی جاها رفتم ولی مهد قصه من از همه بهتر بود
پسر من كلاساي مادر و كودك قصه من رو شركت ميكنه من خيلي راضي هستم هم از روند كلاسا هم از تأثيرش روي پسرم به نظر من بهترين مهد از ظر اموزش و محيط مهد قصه من است.
بهترین مهدکودک در منطقه شمال تهران مهدکودک و پیش دبستانی "قصه من" هستش...فضای بزرگ و عااااااااالی داره از همه مهم تر مدیریتش بی نظیره..به نظر من همچین مهدی توی شمال تهران وجود نداره..من که خیلی خیلی راضی بودم..مربیاش هم فوق العاده هستن
*-._ تست هوش از کودک دلبند شما _.-*
// مشاورهی تحصیلی \\
در منزل شما
>> ۰۹۳۵-۳۶۴-۵۵-۱۱ <<
مهد کودک رز قرمز زعفرانیه خیابان یکتا کوچه صدر تلفن: 22752407 - 22752833 جدیدترین متد آموزشی طبق استانداردهای بین المللی با فضای آموزشی و تفریحی فوق العاده بهترین مهد کودک منطقه حتماً بازدید کنید.
ورود عضویت