شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
مهد کودک و پیش دبستانی گندم به عنوان بهترین مهد کودک در گیشا محله --کارگرشمالی جلال تا حکیم توسط کیانا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من بک مدت هست دخترهامو به خانه کودک گندم میبرم. تمیز هستن و کادر خوبی داره. بازی میبرم اما میخوام از مهرکاه مهدکودک هم از مهر میبرم تلفن تماسشون ۸۸۲۸۷۴۷۰ هست و اینستا gandom.kidsclub نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهد کودک و پیش دبستانی گندم
مهد کودک و پیش دبستانی گندم به عنوان بهترین مهد کودک در گیشا محله --کارگرشمالی جلال تا حکیم توسط اسدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کارگاههای مادر و کودک و خانه بازی گندم در کیشا عالیه. ۸۸۲۸۷۴۷۰ اینستا gandom.kidsclub نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهد کودک و پیش دبستانی گندم
مهد کودک و پیش دبستانی گندم به عنوان بهترین مهد کودک در گیشا محله --کارگرشمالی جلال تا حکیم توسط bazaz به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از خانه کودک گندم توی گیشا خیلی راضی هستم. تازه تاسیس هست و برخود خوب و دوستانه ای دارن. فکر میکنم اگر دنبال جایی برای بهتر کردن روابط اجتماعی و افزایش مهارتهای کودکتان هستین جای مناسبی باشه. هم بازی هم کارگاه هم مهدکودک هم دارن. تلفنشون ۸۶۰۱۳۱۵۸ هست. اینستاشونم ببینین خیلی کمکتون میکنه gandom.kidsclub نمایش مشخصات و آدرس مرکز مهد کودک و پیش دبستانی گندم
سلام راحله
تو هم پسرتو میبری کانون ؟
منم پسرم میره کانون . انصافا کارشون خوبه .
من از همینجا از کادر مربیاشون تشکر میکنم مخصوصا از مدیریت کانون خانم یمینی نژاد
به نظر من مهد كودك ويستا واقع در كارگر شمالي كوچه دهم بسيار مهد خوبي هست.مهد سه ستاره هست.و مديريت مهد خيلي عالي هست.از نظر اموزشي سطح بالايي داره و با بچه ها خوب كار ميشه.داخل مهد دكوراسيون خيلي زيبايي داره.
ورود عضویت