شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
شرکت پویان سلامت نوین تدبیر به عنوان بهترین فروش قرص های چاقی و لاغری محله --زعفرانیه - محمودیه توسط ارش یزدانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اکادمی یزدانی 09227584939 نمایش مشخصات و آدرس مرکز شرکت پویان سلامت نوین تدبیر
دکتر کتایون قربانی عضو موسس انجمن طب سوزنی ایران(متخصص از کالیفرنیا) به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --زعفرانیه - محمودیه توسط فاطمه كدخدايى به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من سالها سردرد ميگرنى داشتم كه خوب نميشد چند ماه تحت درمان بودم و الان خيلى بهتر شدم و از طب سوزنى خيلى راضيم شماهاهم امتحان كنيد تلفن مطبشان ٢٢٧١١٠٦٥ نمایش مشخصات و آدرس مرکز دکتر کتایون قربانی عضو موسس انجمن طب سوزنی ایران(متخصص از کالیفرنیا)
کلینیک لاغری وزیبایی و تناسب اندام گلدن به عنوان بهترین کلینیک لاغری,تناسب اندام محله --زعفرانیه - محمودیه توسط تیدا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من کلینیک گلدن برای رژیم لاغری رفتم با رژیم هایی که خانم دکتر قاسمی عزیز برای من تجویز گردند من 12 کیلو وزن کم کردم بدون اینکه افتادگی پوست پیدا کنم و به نظر من کارشون عالیه. نمایش مشخصات و آدرس مرکز کلینیک لاغری وزیبایی و تناسب اندام گلدن
ورود عضویت