قالیشویی و رفوگری فارسی با مدیریت آقای کاشمری 77336000 و 22646472 رو معرفی می کنم بهتون. 48 ساعته تحویل میدن. خیلی مرتب و منظم هستن. پرسنل خب تحویل به موقع باعث شده این قالیشویی رو من به همه معرفی کنم آدرس سایتشون هم www.ghalifarsi.com هستش، یه بار امتحان کنید مشتری همیشگی خواهید شد. کارخانه رفوگریشون تخصصی هستش، همه کارمندهاشون توی بخش رفوگری، حرفه ای هستن و تحصیل کرده در زمینه رفوگری فرش هستندو واقعا کارشون حرف نداره نمایش مشخصات و آدرس مرکز قالیشویی فارسی
قالیشویی فارسی به عنوان بهترین قالیشویی، روفوگری و رنگبرداری محله --کاشانک توسط بهترین قالیشویی کاشانک به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین قالیشویی که من باهاش تا حالا کار کردم، قالیشویی فارسی هستش. خیلی منظم و تمیز هسشن. توی شستشو فرش شئنوانات مذهبی رو رعایت می کنن. 48 ساعته تحویل میدن. با کاور پلاستیکی بر می گردونن. من شمارشونو می ذارم پیشنهاد می کنم امتحان کنید. مدیریتشون هم اقای کاشمری هستن 02122646472 و 02133776000 آدرس سایتشون هم www.ghalifarsi.com نمایش مشخصات و آدرس مرکز قالیشویی فارسی
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت