عروس سرایی پردیسان به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --وحیدیه توسط زیبا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سارا هستم من برای میکاپ شینیون رفته بودم سالن پردیسان کارشون عالیه نمایش مشخصات و آدرس مرکز عروس سرایی پردیسان
سالن زیبایی پردیسان به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --وحیدیه توسط زیبا آراسته به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام خواستم تشکر کنم بابت مژه هام خیلی راضیم 09358498633 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی پردیسان
مرکز تخصصی کراتینه مو در شرق تهران به عنوان بهترین مرکز کراتینه مو در شرق تهران محله --وحیدیه توسط شادی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام دوستان، چند وقت بود از وزوزی بودن موهام رنج می بردم تا اینکه با الناز دوستم در این رابطه صحبت می کردم.. الناز هم تعرف کرد همین مشکل رو داشت و برای رفع این مشکل به مرکز کراتینه مراجعه کرد از کارش راضی بود منم با توصیه دوستم الناز رفتم اونجا کراتینه موهامو انجام دادم و واقعا هم راضی بودم پیشنهاد می کنم شما هم برین .. شمارشون رو براتون می ذارم 09127254634 نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز تخصصی کراتینه مو در شرق تهران
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت