سلام در مورد ارایشگاه نمی دونم ولی در مورد تاتو صورت و بدن خانم ایزدی عالیه این هم شمارشه 09354780954
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
عروس سرا تخصصی آنیلا به عنوان بهترین عروس سرای محله --فرودگاه مهرآباد-میدان آزادی توسط نسرین به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اگه کوپ خوب و کوتاهی تمیز میخواین به سالن آنیلا سر بزنید کارشون عالیه نمایش مشخصات و آدرس مرکز عروس سرا تخصصی آنیلا
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --فرودگاه مهرآباد-میدان آزادی توسط پگاه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام به همگی.من و دوستم ، تو آموزشگاه آرایشگری مهستان میکاپ و شنیون و تاتوصورت و هاشور ابرو رو ثبت نام کردیم... آموزش هاشون عالیییییییی قیمتهاشون هم خیلی مناسبه.. مدرکشون هم معتبره .اینم شمارشو ن ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --فرودگاه مهرآباد-میدان آزادی توسط ترنم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام لاله جون.برو آموزشگاه آرایشگری مهستان. هم مدرک شون معتبره و هم قیمتهاشون مناسبه. دوستم اینجا دوره کوتاهی و رنگ و لایت آموزش دیده و خیلی خوب یاد گرفته من خودم دوره میکاپ و شنیون و ناخن ثبت نام کردم .آموزشهاشون عالییییییییه . اینم شمارشو ن 02188075682. 09331494959 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
سالن زیبایی یلدا آرام 30 درصد تخفیف اپیلاسیون و کاشت ناخن به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --فرودگاه مهرآباد-میدان آزادی توسط المیرا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است مرسی یلدا جون خیلی خوبی هم اخلاقت هم کارات خوشحالم که پیدات کردم۰۹۱۲۶۲۳۹۶۴۰ نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی یلدا آرام 30 درصد تخفیف اپیلاسیون و کاشت ناخن
بهترین آموزشگاه آرایشگری غرب تهران 44953445 09192060937 به عنوان بهترین اموزشگاه ارایشگری غرب تهران محله --فرودگاه مهرآباد-میدان آزادی توسط مینا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام ۰مرسی از اموزشگاه قصر مانلی بابت اموزشهای عالی و کاملی که ارائه میده من شاگرد رنگ و مش و کوتاهی اموزشگاه بودم و الان با اینکه هنوز دوره اموزشم تمام نشده تونستم قرار داد کاری با یه سالن ارایشی داشته باشم و مشغول کار بشم چون مورد تایید قرار گرفتم به جهت اموزش خوب مربی با تجربه قصر مانلی ۰واقعا متشکرم نمایش مشخصات و آدرس مرکز بهترین آموزشگاه آرایشگری غرب تهران 44953445 09192060937
سالن زیبایی اسطوره زیبایی به عنوان بهترین سالن زیبایی ستارخان محله --فرودگاه مهرآباد-میدان آزادی توسط فرناز سلطانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است میکاپ و شینیون خیلی هنرمندانه انجام دادن برام..عکس هدیه شون هم خیلی خوب بود.به خرج خودم هم چند تا انداختم نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی اسطوره زیبایی
کار کوپ خیلی حرفه ای و ژورنالی میخواین
برید پیش خانم حسین زاده( شفق طلایی )
شمارشون 09121974720
خیلی دقیق وعالیه کارشون
طبق همون چیزی که بهتون میاد انجام میدن
همینطور فر مژه دایم کردم خیلی قشنگ شده
هفته پیش رفتم سالن شفق طلایی پیش خانم حسین زاده
رنگ ولایت فانتزی کردم هر کی میبینه خوشش میاد
کوتاهیمم خیلی قشنگ شده
این خانم کارشون حرف نداره
شماره تماسشون 09121974720
با خیال راحت برید