آرایشگاه سحر (خ هشتم نیروهوایی)
از لحاظ قیمت خیلی عالیه
من این آرایشگاه رفتم
آرایش صورتش رو دست نداره . قیمتش هم مناسبه .
نظر خوبی دادی مریم جان
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سالن زیبایی الهه به عنوان بهترین سالن زیبایی محله --نیرو هوایی توسط مادمازل به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است واقعا بهترین هستین منکه سالهاس مشتریتون هستم خیلیم راضیم نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی الهه
سالن زیبایی خاتون چهره به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --نیرو هوایی توسط راضیه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من سالن خاتون موهامو کراتین کردم واقعا راضی هستم و بهترین کاری بود که من انجام دادم. مریم جون موهامو زنده کرد و صافیش بالا بود. نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی خاتون چهره
مرکز تخصصی کراتینه مو در شرق تهران به عنوان بهترین مرکز کراتینه مو در شرق تهران محله --نیرو هوایی توسط شادی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام دوستان، چند وقت بود از وزوزی بودن موهام رنج می بردم تا اینکه با الناز دوستم در این رابطه صحبت می کردم.. الناز هم تعرف کرد همین مشکل رو داشت و برای رفع این مشکل به مرکز کراتینه مراجعه کرد از کارش راضی بود منم با توصیه دوستم الناز رفتم اونجا کراتینه موهامو انجام دادم و واقعا هم راضی بودم پیشنهاد می کنم شما هم برین .. شمارشون رو براتون می ذارم 09127254634 نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز تخصصی کراتینه مو در شرق تهران
سلام من واقعا خوشحالم که ویونا برای میکاپ رفتم
واقعا آرایشم تو سالن تک و شیک بود و عکسام خیلی خوب شده واقعا قیمت مناسبه گریم و کارشون عالی
مرسی از دوست خوبم
آراىشگاه وىونا واقعا کارش شىکه و قىمتشونم مناسبه ....تو کارشون حرفه اى هستن برخوردشونم خوبه 77753642
من هم هيوا رفتم تو ٣/٣١ هم ويونا تو ك رضا علي ته خ دهقان .هر دو كارشون خيلي خوبه ولي اخيرا بيشتر همون ويونا رو ميرم ،هيوا هر سال افزايش قيمت داره .
پارافین تراپی واسه ناخن هم داره
عکس کارهای آرایشگاه ویونا رو میتونید در وبلاگ زیر ببینید کاراش شیکه قیمتش مناسبه 77439936 viyona4u.blogfa.com
آرایشگاه خالق
ورود عضویت