سالن زیبایی یلدا آرام به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --جوادیه-رباط کریم توسط مریم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من خیلی ساله پیش یلدا جون میام و همه کارامم پیش خودش انجام میدم خیلی راضیم ترمیم ناخن،اپیلاسیوتش و ابروش واقعأ حرف نداره نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی یلدا آرام
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --جوادیه-رباط کریم توسط الناز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام خانومی. آموزشگاه آرایشگری مهستان الان تو تخفیف هستش . من دوره پاکسازی پوست و کاشت ناخن و هاشور ابرو تاتو صورت رو اینجا دوره دیدم .مدرک فنی حرفه ای معتبر میدن و برای مهاجرت و اقامت قابل ترجمه هستش. آموزشهاشون خیلی دقیق هست و اخلاقشون عالیییییییی. شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹. تو تخفیف هستن زودتر ثبت نام کن . نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --جوادیه-رباط کریم توسط بیتا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام ریحانه جان برو آموزشگاه آرایشگری مهستان. هم آموزش هاشون عالیه و هم قیمتشون مناسبه.مدرک رسمی فنی حرفه ای هم میدن. من خودم اینجا دوره میکاپ و شنیون. رنگ و ناخن و تاتو و هاشور ابرو دوره دیدم و میتونم بگم عالی بود. اینم شمارشون09331494959. 02188075682 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
سالن زیبایی یلدا آرام 30 درصد تخفیف اپیلاسیون و کاشت ناخن به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --جوادیه-رباط کریم توسط حدیث به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزش دادنش واقعأ حرف نداره من تو ۳جلسه دوره ناخن دیدم عااالیه مرسی مربی همه چیو مدیون تو هستم۰۹۱۲۶۲۳۹۶۴۰ نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی یلدا آرام 30 درصد تخفیف اپیلاسیون و کاشت ناخن
سالن زیبایی یلدا آرام به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --جوادیه-رباط کریم توسط فرشته به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من و خواهرم و خواهر زاده هام چندین ساله پیش یلدا جون کار اپیلاسونش که واقعأ فوق حرفه ایه کار ابرو ناخنشم که بی نظیره پیشنهاد میدم حتمأ یبار تجربه کنید اینم شمارش۰۹۱۲۶۲۳۹۶۴۰ نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی یلدا آرام
سالن زیبایی یلدا آرام به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --جوادیه-رباط کریم توسط زینب به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزش ناخن رو از یلدا جون یاد گرفتم ایشالا هر چی از خدا بخوای بهت بده مهربون نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی یلدا آرام
سالن زیبایی یلدا آرام به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --جوادیه-رباط کریم توسط مژگان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است یلدا جون واقعأ اخلاقشون و برخوردشون عالیه کاره ابرو ومیکاپ و ناخنش عالی نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی یلدا آرام
سولاریوم سپید به عنوان بهترین سولاریوم آرايشگاه مزون محله --جوادیه-رباط کریم توسط آرزو همتی نژاد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سولاریوم بانوان نمایش مشخصات و آدرس مرکز سولاریوم سپید
آیسان آدرس جدیدش کجاست؟زنگ میزنم جواب نمیدن
سلام من عاطفه هستم ساکن جوادیه به نظر من تو جنوب تهران یکی از بهترین ها آرایشگاه ستایش برتره که واقعا تک هستن هم تو کار و هم تو اخلاق من برای رنگ و مش بهشون مراجعه کردم و خواهرم هم برای رنگ و هایلایت . کارشون فوق العاده بود من وخواهرم خیلی راضی بودیم کارشون انقدر عالی بود که الان بیشتر اقواممون رنگ و مش و هایلایت ما رو که دیدن مشتریه ستایش برتر شدند شماره تلفنشون رو برای اونایی که دوست دارن با این آرایشگاه آشنا بشن رو میزارم
55519657
در ضمن اینم شماره مدیر سالن خانم علی جانی 09357759407
ورود عضویت