سالن زیبایی و عروسکده نیتا به عنوان بهترین سالن زیبایی و آرایشگاه محله --نیاوران - منظریه توسط پورزاهد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی و عروسکده نیتا
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه آرایشگری اصل گل ، بهترین آموزشگاه آرایشگری در شرق تهران به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری محله --نیاوران - منظریه توسط سارا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خیلی کاراشون عالی بود نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه آرایشگری اصل گل ، بهترین آموزشگاه آرایشگری در شرق تهران
گروه خدمات آرایشی در منزل فریوتی به عنوان بهترین خدمات آرایشگری بانوان در منزل محله --نیاوران - منظریه توسط راحله عباسی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام مادرم برای عروسی دخترخالم تنبلی میکرد و آرایشگاه نمیرفت، فریوتی با یه هزینه خوب برای خودم و مامانم یه شینیون میکاپ شیک انجام داد نمایش مشخصات و آدرس مرکز گروه خدمات آرایشی در منزل فریوتی
گروه خدمات آرایشی در منزل فریوتی به عنوان بهترین خدمات آرایشگری بانوان در منزل محله --نیاوران - منظریه توسط لاله حیدری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام مادرم برای عروسی دخترخالم تنبلی میکرد و آرایشگاه نمیرفت، فریوتی با یه هزینه خوب برای خودم و مامانم یه شینیون میکاپ شیک انجام داد نمایش مشخصات و آدرس مرکز گروه خدمات آرایشی در منزل فریوتی
گروه خدمات آرایشی در منزل فریوتی به عنوان بهترین خدمات آرایشگری بانوان در منزل محله --نیاوران - منظریه توسط جلالیان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام واقعا از رنگ و دکلره فریوتی لذت بردم و دقیقا همون بلوندی که میخواستم رو درآوردن برام نمایش مشخصات و آدرس مرکز گروه خدمات آرایشی در منزل فریوتی
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --نیاوران - منظریه توسط پگاه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام خانومی . من خودم هنرجوی آموزشگاه آرایشگری مهستان بودم و هستم.. واقعا ممنونم ازشون که خیلی با حوصله و با دقت آموزش میدن .من دوره . تاتو . میکروپگمنتیشن و میکرو بلیدینگ و هاشور ابرو و خط لب و خط چشم و... ثبت نام کردم . عالیییییییییه. مدرک شون معتبره و هم قیمتهاشون مناسبه. شمارشو ن 02188075682. 09331494959 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
سالن زیبایی کلبه آرزو با مدیریت خانم آرزو قهرمانی به عنوان بهترین سالن زیبایی،آرایشگاه زنانه محله --نیاوران - منظریه توسط ملینا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای آموزش تاتو و فیبروز خیلی آموزشگاه ها رفتم و تحقیق کردم ولی نسبت به پکیج آموزشیشون یا خیلی هزینه هاشون زیاد بود یا واقعا اونی که میگفتن و تمام و کمال انجام نمیدادن و هنرجوهاشونم چندان راضی نبودن و پس از کلی تحقیق و پرس و جو چون خیلی برام مهم بود که خوب کار ویاد بگیرم بتونم کار کنم ،پیش آرزو جون رفتم و خیلی از آموزششون و برخورده گرم و صمیمیشون راضی بودم و مخصوصا از آموزش های پر محتواشون که با دل و جون بود و قطعا برای دوره های بعدی هم پیش ایشون میرم و به شما دوستان گلم در هر زمینه آرایشی که میخواید واقعا یاد بگیرید و کار کنید پیشنهاد میکنم ایشونو به عنوان مدرسی با سابقه و خیلی مهربون و دلسوز شمارش و براتون میزارم خانم آرزو قهرمانی 09121203716 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی کلبه آرزو با مدیریت خانم آرزو قهرمانی
سالن زیبایی فرشته آسمان به عنوان بهترین بهترین سالن زیبایی جنت اباد،فرشته آسمان محله --نیاوران - منظریه توسط مهتاب به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من یکی از دوستام فقط پیش مریم توی یه سالن سمت هروی اندو میره واسه رنگ و مش واقعا کارش خوبه نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی فرشته آسمان
سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --نیاوران - منظریه توسط محبوبه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است منم این ارایشگاه آندو رو که تو هروی چندتا از بچه ها تعریفشو کرده بودن رفتم ممنونم دوستان هم برای رنگ و هم برای ناخن خیلی کارشون خوب بود و راضیم و قیمتاشون هم خوب بود موهامو مش کردم خیلی خوب شد الان هم که شستم همه میگن و فکر میکنن رنگساژ کردم ناخونامن که عالی شده شمارشم 26322050 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
مرکز تخصصی آرایش عروس وانجام کلیه خدمات آرایشی و بهداشتی به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه وسالن زیبایی محله --نیاوران - منظریه توسط پریسا محمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است برای میکاپ و شنیون بهترینن خیلی هم خوش برخورد و سروقتن نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز تخصصی آرایش عروس وانجام کلیه خدمات آرایشی و بهداشتی
مرکز تخصصی آرایش عروس وانجام کلیه خدمات آرایشی و بهداشتی به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه وسالن زیبایی محله --نیاوران - منظریه توسط سمیراعزیزی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است عروس بودم بسیار راضی هستم میکاپ و گریم خیلی عالی بود نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز تخصصی آرایش عروس وانجام کلیه خدمات آرایشی و بهداشتی
ورود عضویت