کلینیک لیپولیز پاسداران به عنوان بهترین جراحی های زیبایی, پوست , لیزر , کرایولیپولیز , لیپولیز محله --احتشامیه - دروس توسط wahid به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است در کلینیک پاسداران تزریق چربی کردم دو ماه پیش کارشون خوب بود صورتم خیلی جذاب تر و خیلی بهتر از اولش شد انگار یک صورت جدید شد. نمایش مشخصات و آدرس مرکز کلینیک لیپولیز پاسداران
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
کلینیک لیپولیز پاسداران به عنوان بهترین جراحی های زیبایی, پوست , لیزر , کرایولیپولیز , لیپولیز محله --احتشامیه - دروس توسط هانیه اکبری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من مشکل جای بخیه تو صوزتم داشتم که به علت تصادف ایجاد شده بود چند تا دکتر رفتم که فقط بلد بودن سر کیسه کنن آدمو داروها و ویزیتشون گرون و نتیجه هیچی پیش دکتر لاریجانی رفتم تو مرکز پوست و مو پاسداران در چهار راه پاسداران بعد 4 ماه جای بخیه هام رفته هم لیزر کرد و هم پماد و دارو داد نمایش مشخصات و آدرس مرکز کلینیک لیپولیز پاسداران
ورود عضویت