با سلام و عرض خسته نباشید بخاطر ایجاد این سایت خوب
به نظر من بهترین شیرینی و مخصوصا آجیل و خشکبار فروشی در محله جوادیه مال برادران نادری است . مغازه شون تو بازارچه سنتی جوادیه فکر کنم پلاکش هم مثل آجیلاشون 20 باشه .صاحبش آقا امیر نادری خیلی جوان خوبیه قیمتهاش هم خیلی نسبت به بالا شهر و تواضه و غیره ارزون تره .میتونید تلفن هم بزنید شمارش 55663882 خیلی از اهالی جوادیه از قدیم مشتری این مغازه هستند البته پدر خدابیامرزشون هاشم آقا 40 50سال کاسب اونجا بوده و همه این مغازه را میشناسند .
به نظر من که سالهاست مشتری آجیل فروشی نادری هستم . جنساشون حرف نداره . قیمت ها خیلی منصفانه است . آجیل خشکبار شکلات و... همه چیز دارند . من که دقت کردم ظرفهای آجیل مغازه خیلی قشنگه قلمکاری شده است ازشون که پرسیدم گفتند کار اصفهانه حدود 10 الی 20 میلیون تومان پول ظرفهاشونه . ضمنا لواشکهای خیلی خوشمزه ای داره که فکر کنم هرکسی بخوره مشتری دائمش میشه .اعتیاد آوره .
سلام
من از استان فارس هستم دوستم رباط کریم یا همون نسیم شهر زندگی میکنه وکم کم به تولدش نزدیکه میخواستم کمکم کنید بتونم براش یه کیک سفارش بدم البته اینترنتی ادرس نزدیک ترین شیرینی سرای اونجا رو بهم ادرس بدید برا سفارش کیک ممنون میشم
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
بله اما اونجا فقط اجیل میفروشه بهترین شیرنی واسه معطر نو توی 20 متری
ورود عضویت