آموزشگاه زبان اِروین به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --سعادت آباد توسط برومند به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام کلاسهای از پایه تا آیلتس خیلی خیلی مفید بود چونکه تونستم در عرض ۵ ماه خودم رو به ثبت نام دانشگاه خارج از کشور برسونم... نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان اِروین
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط روناکاحتشام به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ایلتس ۸رو مدیون ایده ال هستم عالییییه باور کردنی نبود برام نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط سونیا احمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ایلتسشون خیلی حرفه ای هستند من قبلا دوره های ایلتس روتوی یکموسسه دیگه گذرونده بودم ولی وقتی با با موسسه ایده ال اشنا شدم برای گرفتن ایلتس خیلی عجله داشتم و کمک بزرگی به من کردند واقعا عالیه👏 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
اموزشگاه خیاطی دنیز به عنوان بهترین اموزشگاه خیاطی محله --سعادت آباد توسط سوگل فتاحی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من فقط ۶ماه برای گرفتن ایلتس ۶/۵اکادمیک وقت داشتم به تعریف یکی ازدوستانم به اموزشگاه ایده ال رفتم و زودتر از موعد تونستم ایلتسم رو بگیرم وا قعاااااا ازشون ممنونم چون استرس خیلی زیادی داشتم نمایش مشخصات و آدرس مرکز اموزشگاه خیاطی دنیز
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط زیبا منصوریان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از طریق یکی از اساتید دانشگاه با اموزشگاه ایده ال آشنا شدم چون دختر ایشون هم تو اموزشگاه ایده ال برای ایلتس میخونن و خیلی راضی بودن واقعا طبق تعریفشون خیلی خوبه و منم بعد از تعیین سطح شروع به ایلتس کردم سطح من متوسط هست اما جالبه که اونها با روشی که دارن میتونن از ابتدا هم شما رو برای ایلتس اماده کنن واقعا خوبن👏👏👏 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط نگین توکلی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است یکی از استادهای دانشگاهم اموزشگاه ایده ال رو به من معرفی کردن خودم دانشجوی مترجمی زبان هستم ولی متاسفانه تو دانشگاه هیچی یاد نگرفتم ممنون از استادم که اموزشگاه ایده ال رو معرفی کردن الانم تو فکر گرفتن ایلتس هستم چون قبولیهای خیلی خوبی دارن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط آتنا مثنوی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من پارسال توی سایت دابی با آموزشگاه ایده ال اشنا شدم وقتی اولین بار رفتم بدلیل کوچکی جا خیلی تو ذوقم خورد ولی بدلیل نزدیکی به خونمون ثبت نام کردم و الان خیلی راضیم پیشرفتم رو کاملا حس میکنم و میخوام بعد ازمدتی توی کلاسهای آیلتسشون شرکت کنم چون قبولیهای خیلی خوبی دارن با ارزوی موفقیت روز افزون براشون نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط غزاله اکبری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام دوستان عزیز منم گرفتن ایلتس رو مدیون اموزشگاه ایده ال هستم واقعا ازشون ممنونم چون توی این راه من رو خیلی کمک کردن واقعا از گرفتن ناامید شده بودم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان اِروین به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --سعادت آباد توسط مریم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام کلاس نیمه خصوصی خیلی بهتر بود واسم چون تعداد کمتر بود و یادگیری من بهتر بود نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان اِروین
ورود عضویت