آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط رژان غفاری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خواهرم وپسرشون زبان اموز اموزشگاه ایده ال هستند خیلی راضی هستند و من پیشرفتشون را به وضوح دارم میبینم منم رفتم کلاسهای ایلتس رو ثبت نام کردم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط هانا محمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با سلام علاقه مندی دخترم به یادگیری زبان رو مدیون آموزشگاه زبان هستم از ۶سالگی آموزشگاههای مختلفی بردم ولی اصلا راضی نبودیم ولی وقتی که به اینجا اومدیم برخور گرم و صمیمی خانم نجفی و کارکنانشون من و دخترم رو جذب خودشون کردن و الان حدود یکسالی هست که تو اونجا زبان میخونه علاوه بر اون تو مدرسه هم زبان دارندولی آموزشگاه ایده ال رو خیلی دوست داره روزایی که کلاس داره با ذوق و شوق اماده رفتن میشه ازشون واقعا متشکرم که من و دخترم رو از این سردرگمی نجات دادن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط سلن قدوسی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام عزیزان بعد از مدتها گشتن و امتحان کردن اموزشگاههای دیگه به آموزشگاه ایده ال رسیدم وواقعا خوشحالم که این اموزشگاه رو پیدا کردم اساتید خیلی خوب و با تجربه ای داره کلاسها خیلی کم جمعیته و راهکارهای خیلی خوبی رو برای یادگیری زبان پیشنهاد میدن و شما هر مشکلی هم داشته باشید مستقیما با مدیر اموزشگاه خانم نجفی در ارتباط هستید محیط خیلی گرم و صمیمی داره که تو هیچ اموزشگاهی نمیبینی واقعا عالین 💥💥💥💥💥💥 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط پریسا تاجی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خواستم توی این سایت از خانم نجفی مدیر آموزشگاه ایده ال تشکر کنم که یک محیط گرم و صمیمی برای یادگیری یک زبان جدید مهیا کردن که کاملا متفاوت با تمامی آموزشگاهها ست و شما هیچ حس فشار و اجبار برای یادگیری نداری و کاملا احساس راحتی میکنی و تویه این محیط کوچک و صمیمی اساتید فوق العاده خوب و پر معلومات وباتجربهای چه برای کودکان و برای بزرگان کار میکنند واقعا عالیه بهتون پیشنهاد میکنم ازرفتنتون پشیمون نمیشید نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط مریم امینی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام دوستان گرامی ایلتس ۷.۵رو مدیون اموزشگاه ایده ال هستم بابت همه راهنماییها و کمکهاشون ممنونم من این ایده ال رو از طریق یکی از دوستانم که اونجا زبان میخوند پیدا کردم واقعا همچین آموزشگاهی تو ایران نمونه هست 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط سهیلا طاهری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من گرفتن ایلتس خودم و پسرم رو مدیون اموزشگاه ایده ال هستم بخاطر سربازی پسرم باید زودتر برای مهاجرت اقدام میکردیم و زمان زیادی هم نداشتیم به این دلیل باید زود اقدام میکردیم با برنامه ریزیهای منظم خانم نجفی و اساتید موفق به گرفتن ایلتس ۶و۶.۵شدیم بابت تمامی زحماتتون متشکرم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط نگین حداد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام عزیزان من سه سال پیش به آموزشگاه ایده ال رفتم در واقع بعلت کوچکی و محدود بودن کلاسها احساس کردم که یه اموزشگاه معمولی هست تو این مدت دو آموزشگاه دیگه هم رفتم اصلا راضی نبودم دوباره به آموزشگاه ایده ال برگشتم خیلی راضیم وناراحتم که چرا دو سال وقتم رو هدر دادم 😔😔😔😔 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط زویا رحیمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با سلام یکی از دوستان من معلم زبان انگلیسی هست مدتی پیش اون شروع به یادگیری زبان کردم ولی احساس پیشرفت نداشتم که با آموزشگاه ایده ال اشنا شدم ۶ماه پیش یکی از اساتیدشون کلاس خصوصی برداشتم تونستم ایلتس ۶رو بگیرم واقعا ازشون ممنونم به نظر من هم ایده ال یکی از بهترینها هست 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط سانیا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من کلاسهای زبان زیادی رفتم به پیشنهاد یکی از دوستانم که میخواست زبان یاد بگیره و مدیر آموزشگاه ایده ال از دوستانشون بود اونجا رو انتخاب کردیم واقعا راضیم خیلی اساتید ماهر و باسوادی دارن و شرایط ثبت نامشون خیلی راحته ومهمتر از همه یادگیری زبانروبراتون خیلی شیرین میکن ممنونم ازشون🌹🙏🏻 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --سعادت آباد توسط سوگل به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است منم مثل دوستان دیگرم اموزشگاه ایده ال رو پیشنهاد میکنم چون یادگیری زبان رو اسون و شیرین میکنن و اساتید خیلی خوبی داره و مدیر وکارکنان کاملا با دانشجویان در ارتباط هستن حتی برای کلاسهای خصوصی استاد رو شما انتخاب میکنی واگر تو کلاس عمومی بخواین با یه معلم باشید این شرایطرو براتون فراهم میکنن ممنون ازشون که همچینجایی رو برای یادگیری فراهم کردن 🙏🏻🙏🏻👨🏻🎓👨🏻🎓 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
ورود عضویت