مجتمع اموزشی صلحا عملکردشان عالیست.
من حالم از اين مدرسه بهم ميخوره . به دليل سخت گيري هاي بي مورد از قبيل ( زدن موي سر بانمره ي 8 - نپوشيدن لباس چاپ دار و نپوشيدن لباس اسين كوتاه درتابستان)
به نظر من شما همه ديوانه ايد . اخه كدام ادم عاقلي تو تابستون ميگه لباس استين بلند بپوشيد .
واقعا مدارس ....................شدن
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
هنرستان غیرانتفاعی نخبگان 88314142 و 88306535، توی محدوده سهروردی ،خیابان ملایری پور، بهترین هنرستان دخترانه غیرانتفاعی توی تهران هستش شماره، 13 سال سابقه و معلمین بسیار خوبی داره، رشته های معماری و حسابداری رو توی هنرستان رو فعالیت می کنن، 95 درصد از دانش آموزاشون توی دانشگاه های دولتی چه تهران چه شهرستان قبول شدن هر ساله، من به شخصه این هنرستان رو تایید می کنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز هنرستان غیر انتفاعی دخترانه نخبگان
سلام ، بهترين مدرسه دبستان دخترانه كني بود كه خراب شد و بعد شد دبيرستان حضت زهرا (س) و راهنمايي حضرت زهرا كه تا موقعي كه من در اونجا تحصيل مي كردم از بهترين مدارس منطقه بودند.
ورود عضویت