*-._ تست هوش از کودک دلبند شما _.-*
// مشاورهی تحصیلی \\
در منزل شما
>> ۰۹۳۵-۳۶۴-۵۵-۱۱ <<
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
هنرستان غیرانتفاعی نخبگان 88314142 و 88306535، توی محدوده سهروردی ،خیابان ملایری پور، بهترین هنرستان دخترانه غیرانتفاعی توی تهران هستش شماره، 13 سال سابقه و معلمین بسیار خوبی داره، رشته های معماری و حسابداری رو توی هنرستان رو فعالیت می کنن، 95 درصد از دانش آموزاشون توی دانشگاه های دولتی چه تهران چه شهرستان قبول شدن هر ساله، من به شخصه اینن هنرستان رو تایید می کنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز هنرستان غیر انتفاعی دخترانه نخبگان
سلام به نظر من اگه ميخواين دخترتون يا پسرتون تو درس و مطالعه متحول بشن كافيه يه جلسه با دكتر صبري مشاوره داشته باشين.ايشون هم مشاور زبردستي هستن هم معلم به تمام معنا.ما فكر رتبه ي 305 هم نميكرديم.اما آقاي دكتر با هدايت درستشون اين نتيجرو براي دخترم رقم زدن.دختر من مدرسه ابوريحان ميرفت اما ابوريحان ما رو خيلي اذيت كرد.اتمسفرش... فشار بيش از حدش و و و
اولا بايد بپذيريم كه بدون مشاور و معلم نميشه نتيجه خوب گرفت. دوما معلم و مشاور خوب و منصف خيلي كمه.
آقاي دكتر توي تدريسشون، مشاورشون، رفتارو آداب معاشرتشون واقعا تحسين برانگيزن.اميدوارم سالها زنده باشن
تنها شماره اي كه دارم ازشون 22739892 هست.اميدوارم پيداشون كنين و معجزرو براي بچتون ببينين.
سلام,من زیاد توی اینترنت گشتم وتحقیق کردم تا بتونم یه کلاس زبان خوب پیدا کنم ,حقیقتش خیلی هم هزینه کردم, هم معلم خصوصی گرفتم وهم کلاس های موسسات رومیرفتم,نزدیک به 4 تا 5 تا موسسه رو امتحان کردم ولی فایده نداشت,از همین سایت وبا دیدن یکی دوتا از نظراتی که دوستان توی این سایت گذاشته بودن با یکی از اساتید زبان به صورت تلفنی هماهنگ کردم وتوی دو تا از کلاساش شرکت کردم واحساس کردم که واقعا دارم راه میفتم وپیشرفت می کنم, منظورم کلاس های مهارت محور ومکالمه استاد طاهری هست که بچه ها نظراتی در موردش گفته بودن توی این تالار و این مطلب رو واسه کسایی مینویسم که برای انتخاب استاد وکلاس زبان خوب دچار شک وتردید هستند. کلاس های استاد طاهری فوق العاده هستش ,خوبی که داره اینه که به اون چیزی که میخواید میرسید حالا یا یادگیری مکالمه باشه یا بهتر شدن سطح زبانتون, بخصوص کلاس های اسپیکینک پلاسی که دارن عالیه برای کسایی که میخوان واسه مکالمه از صفرشروع کنن واسپیکینگ آیلتس فول بشن ,خیلی از دوستان من که کلاساشون رو توی آرژانتین و جردن ونقاط دیگه تهران میرفتن واقعا راضی بودن ومیگفتن که خیلی خیلی پیشرفت کردن ,بیشتر کلاسایی که برگزار میکنن به صورت نیمه خصوصی ونیمه گروهی هستش با هزینه خیلی مناسب وعالی,هم روش تدریس ایشون خیلی عالیه وهم اخلاقشون فوق العاده هستش,تایم کلاساشون هم دو ساعت ونیم هستش,بچه ها اگه کسی خواست میتونه به صورت تلفنی باهاشون هماهنگ کنه ,شمارشون رو هم براتون اینجا میذارم 09107789472
ورود عضویت