شما ها چه آدمایی هستید من واقعا تعجب میکنم !!!! این مدرسه عالیه !!!!!!!!!! شما ها به این مدرسه اومدید که واسش یه وب درست کنید و ازش بد بگید ؟؟؟ لطفا خجالب بکشید !! از خودتون و شخصیتتون ! من دانش آموزه پایه ی هفتمم این همه از شما ها تعریف میکنن یعنی این ؟ شما ها اگه انقدر به نظرتون مدرسه بد میاد میتونید مدرستون رو عوض کنید ولی حقه این کارو ندارید.. تعجب میکنم از شخصیتاتون فقط همین !!
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
هنرستان غیرانتفاعی نخبگان 88314142 و 88306535، توی محدوده سهروردی ،خیابان ملایری پور، بهترین هنرستان دخترانه غیرانتفاعی توی تهران هستش شماره، 13 سال سابقه و معلمین بسیار خوبی داره، رشته های معماری و حسابداری رو توی هنرستان رو فعالیت می کنن، 95 درصد از دانش آموزاشون توی دانشگاه های دولتی چه تهران چه شهرستان قبول شدن هر ساله، من به شخصه اینن هنرستان رو تایید می کنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز هنرستان غیر انتفاعی دخترانه نخبگان
دبستان بنت الهدى عاليه راهنمايي هم فقط شهيد محمد منتظري هم معلماش عشقن و هم معاون دوم خوش به حالمون مديرش كه عاليه حيف امسال نصف معلم ها رفتن خانم هاى احمدى رياضى
مراد حاصل ادبيات اميرى عربى آتش كار زبان خلجى علوم اجتماعى همين
خيلى مدرسش ګله
گيشا واسه خودش يه مجتمع مدرسه اي داره از دبستان گرفته تا پيش دانشگاهي
من خودم دبستان و راهنمايي و دبيرستانم رو اونجا گذروندم
دبستان دخترونه بنت الهدي صدر ميرفتم الانم دخترم همون دبستان ميره
دبيرستانم كه بودم دبيرستان پاك نژاد ميرفتم
كلا مدرسه هاي گيشا همشون خوبن
ورود عضویت