آموزشگاه زبان دانشفر به عنوان بهترین آموزشگاه زبان های خارجی محله --جنت آباد شمالی-بالای همت توسط ریحانه خادم به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اساتیدش واقعا حرفه ای با نظارت دقیق و سیلابس پیش میرن مدیریت آموزش در هیچ آموزشگاهی اینقدر با تدبیر ندیدم تعیین سطح ها دقیق و تو کلاس همه شاگران در یک سطح هستن که هیچ وقت تلف شده ای حس نمیکنی 8 ترم اینجا میخونم واقعا راضی هستم و آماده شرکت در دوره های آیلتس هستم از تمامی کادر آموزش و بقیه همکاران که هیشه با آرامش و برخورد خوبشون برای پیشرفت من و بقیه شاگران نهایت همکاری رو داشتن ممنونم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان دانشفر
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه زبان دانشفر به عنوان بهترین آموزشگاه زبان های خارجی محله --جنت آباد شمالی-بالای همت توسط لیلا جنانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من کلاس ترکی رفتم.استادشون عالی بود. مکالمه کار کردن.جدیدا هم زبان انگلیسی رو شروع کردم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان دانشفر
آموزشگاه زبان دانشفر به عنوان بهترین آموزشگاه زبان های خارجی محله --جنت آباد شمالی-بالای همت توسط آی سو نجفی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من دوره های آلمانی رو ثبت نام کردم تو این مرکز واقعا از استاد و نحوه تدریس راضی بودم هیچ جایی رو پیدا نکردم که اینقد زود کلاسا شروع بشه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان دانشفر
آموزشگاه زبان دانشفر به عنوان بهترین آموزشگاه زبان های خارجی محله --جنت آباد شمالی-بالای همت توسط محمدرضامحمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من دوره آیلسمو توی این آموزشگاه گذروندم واقعا خیلی اساتید خوبی داره الانم دوره کلاس های فرانسه رو شروع کردم واقعا راضی هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان دانشفر
آموزشگاه زبان دانشفر به عنوان بهترین آموزشگاه زبان های خارجی محله --جنت آباد شمالی-بالای همت توسط رابعه کردیان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من چند بار آموزشگاهمو عوض کردم تا اومدم این آموزشگاه.اینجا واقعا مکالمه کار میکنن اساتید خلی خوبی داره و کادرشون حرفه ایه. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان دانشفر
آموزشگاه زبان دانشفر به عنوان بهترین آموزشگاه زبان های خارجی محله --جنت آباد شمالی-بالای همت توسط محبوبه پاریاد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اساتید خوبی دارند. پیگیری آموزشگاه بسیار خوب است. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان دانشفر
آموزشگاه زبان دانشفر به عنوان بهترین آموزشگاه زبان های خارجی محله --جنت آباد شمالی-بالای همت توسط کیان بابایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است زبان آلمانی و انگلیسی دراین آموزشگاه شرکت کردم واقعا اساتید خوبی داره. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان دانشفر
آموزشگاه زبان دانشفر به عنوان بهترین آموزشگاه زبان های خارجی محله --جنت آباد شمالی-بالای همت توسط رضا توکلی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از کلاس های ترکیش خیلی راضی هستم کتاب جدید مکالمه شون خیلی خوب جواب میده بقیه کلاسها و اساتیدش رو هم همه تعریف میکنن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان دانشفر
آموزشگاه زبان دانشفر به عنوان بهترین آموزشگاه زبان های خارجی محله --جنت آباد شمالی-بالای همت توسط مهشید نجفی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من هم کلاس های المانی میام هم انگلیسی واقعا اساتید باتجربه ای داره.خیلی راضی هستم از اموزشگاه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان دانشفر
آموزشگاه زبان دانشفر به عنوان بهترین آموزشگاه زبان های خارجی محله --جنت آباد شمالی-بالای همت توسط آنالی جعفر به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از این اموزشگاه واقعا راضی هستم خیلی استادای زبانش عالین و روی مکالمه تاکید زیادی دارند نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان دانشفر
ورود عضویت