کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی) به عنوان بهترین آموزشگاه زبان جردن محله --ونک توسط حقیقی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دختر من 3 ترم است در موسسه شما زبان میخونه من پیشرفتشو در درس واقعا دارم میبینم و از این بابت خوشحالم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی)
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --ونک توسط نیلوفر به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با سلام، در حال حاظر كلاس آيلتس ميرم در آکادمی نوبل و دوستانم معرفى كردن كه خودشون هم اونجا خوندن و نمره ٧.٥ آكادميك گرفتند، واقعاً خيلى قوى هستند ، تا الان خوب یاد گرفتم و آرزو دارم مثل اونا بشم. مشاوره هاشونم تخصصى هست، قشنگ ١ ساعت وقت ميزارن برا مشاوره، تيمشون از نظر من حرفه اى هست، براى آيلتس تنها جايى هست كه ميتونم با جرات پيشنهاد بدم.88562738 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --ونک توسط سعید به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من تو آموزشگاه نوبل دارم مکالمه انگلیسی میخونم و چنتا نکته خوب تو این آموزشگاه هست که دوست دارم با بقیه در میون بزارم. اول اینکه کلاساشون ۱ تا ۴ نفره هست و اصلا کلاسا را از ۴ نفر شلوغتر نمی کنند و این برای دانشجو عالیه. دوم اینکه سانس های متنوعی کلاس دارند و دست دانشجو برای انتخاب بازه، سوم سوپروایزرها خوب پیگیر کلاسها هستند و به نظرات دانشجو اهمیت داده میشه و نهایتا اینکه اصلا جو مدرسه ای نداده و امتحانات همه شفاهی و کاملا مربوط به مکالمه و هدف کلاس هستند. من گه تو امتحانات اصلا اضطراب ندارم و ریلکس مکالمه می کنم. 88562738 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --ونک توسط farshid68 به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من زبان زیاد خوندم و کلاس زبان زیاد رفتم ولی از بین جاهای مختلف آموزشگاه نوبل را به خاطر کلاسهای کم جمعیت، دوره های منسجم و هدفمند و شهریه منصفانه ای که تعیین کردند دوست داشتم و تا خرداد دوره پیشرفتم را تموم می کنم. تو نحوه پرداخت هم نوبل تقریبا تنها جایی بوده که خیلی با شرایط کارمندی من راه اومدند و تو نحوه پرداخت کمکم کردند. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --ونک توسط ستایش به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است فرانسه خودش زبان زیبایی هست و اگر در موسسه خوب و با استاد خوبی خونده بشه زیبا تر هم میشه. موسیه نوبل به من این فزصت را داده که بتونم زبان فرانسه را به زیباتربن شکل ممکن بخونم و عاشق این زبان شدم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --ونک توسط sare96 به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من وقتیبرای اولین بار به آکادمی نوبل رفتم برای مشاوره کاملا نا امید بودم چون با چهار بار امتحان آیلتس دادن هنوز با نمره هدفم یک نمره فاصله داشتم و فقط دو ماه وقت برام مونده بود واگر تو ماه نمی تونستم نمره ۷ بگیرم کل قضیه مهاجرتم هیچی به هیچی میشد. اما تو مشاوره واقعا بهم روحیه دادند و یک برنامه ریزی درست و حسابی برام انجام دادند و استاد خیلی خوبی برام گذاشتند، خودم هم واقعا تلاش کردم و از جون مایه گذاشتم. تو همون دو ماه سه بار هم ماک دادم و ایراداتمو پیدا کردند و به استادم سمردند که رو ایراتم کار کنه. بالاخره انجام شد و نمره ۷ را گرفتم، اون تو دو ماه. بسیار از نوبل و کادر خوب و استاد عزیز و با سوادی که اونجا داشتم راضی هستم و به همه دورو بری هام هن توصیه می کنم برن نوبل. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --ونک توسط شایان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است شش ترم هست دارم تو موسسه نوبل زبان آلمانی میخونم و همه چیز عالی بوده، خوب هم یاد گرفتم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
آکادمی زبان های خارجی نوبل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،فرانسه محله --ونک توسط soheila به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است Mano doostan classaye Farance amoozeshgahe Nobel ra mirim va alaghe ziadi peyda kardim, ta alan hame chi khiob boode👍 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آکادمی زبان های خارجی نوبل
کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی) به عنوان بهترین آموزشگاه زبان جردن محله --ونک توسط سالاری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من مدتی است خواهرم در مرکز شما زبان می خواند و من پیشرفت او را در زبان انگلیسی اش متوجه می شوم به خصوص که الان سال کنکور خواهرم است و بیشتر از هر زمانی نیاز او را به زبان شاهد هستم از شما نهایت سپاس را دارم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی)
کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی) به عنوان بهترین آموزشگاه زبان جردن محله --ونک توسط نادمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کانون شما معلمان با تجربه و جوانی در آموزش زبان انگلیسی داراست و همین مورد سبب علاقه دوچندان زبان آموزان به کلاس ها می شود. نمایش مشخصات و آدرس مرکز کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی)
کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی) به عنوان بهترین آموزشگاه زبان جردن محله --ونک توسط کاظمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من قبلا دخترم در شعبه دیگری از کانون زبان می خواند اما به تازگی با مرکز شما آشنا شدم و اورا به این مرکز انتقال دادم الان مسیر رفت و آمد برام خیلی ok شده و اصلا مشکلی از بابت مسافتی ندارم. متشکرم نمایش مشخصات و آدرس مرکز کانون زبان ایران (مرکز آموزشی حقانی)
ورود عضویت