آموزشگاه زبان ela به عنوان بهترین آموزشگاه زبان ela محله --تهران نو توسط قاسم شهابی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اساتید خوب و مدیریت که واقعا پیگیر هستن از مزایای این آموزشگاه نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ela
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
موسسه زبان آکادمی علوم ایران به عنوان بهترین آموزشگاه زبان محله --تهران نو توسط غفاری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من دوره ایلتسمو اینجا گذرونم توی شش ماه .. استادهای خوبی داره و از این اموزشگاه واقعا راضی بودم نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه زبان آکادمی علوم ایران
مرکز زبان گات به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه زبان در تهران محله --تهران نو توسط مینا پروا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است گات یکی از بهترینااااااس من به شخصه زبان هلندی رو بانظارت موسسه وانتخاب خوب استاد تونستم در مدت زمان کمی که داشتم یاد بگیرم و به چیزی که میخواستم برسم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز زبان گات
آموزشگاه زبان ela به عنوان بهترین آموزشگاه زبان ela محله --تهران نو توسط ارغوان کلهر به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با سلام یکی از دلسوزترین و پیگیرترین موسسه زبان که تا کنون رفتم موسسه ela بوده. ومشاورین خوبشون خیلی بهم کمک کردن نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ela
سلام بچه تهران نو هستم خیلی گشتم توی تهران نو ولی یجارو دوستم معرفی کرد الان اونجا میرم خیلی عالی اسم ela توی فلکه اول تهرانپارس خیلی عالی پیشنهاد میکنم حتما برید یکم سخت ولی ارزش داره.77728423 اینم شمارش
به نظر من آموزشگاه علوم وفنون کیش در شورا خیلی عالیهههههههههههههه
به نظر من آموزشگاه زبان ملاصدرا آموزشگاه خوبیه چون برنامه ی منظم و اساتید بسیار خوبی داره . کم جمعیت بودن کلاس ها هم تو آموزشزبان خیلی مهمه که اونجا کلاس ها کم جمعیته . من که الان دارم تو سطح advanced می خونم راضی ام.
ورود عضویت