آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --ازگل توسط مهسا سالارکیا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من 6 ماهه که در اموزشگاه ریتم اوا گیتار کار میکنم و از استادم اقای یوسفی نژاد خیلی راضی هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسیقی آکورد به عنوان بهترین بهترین آموزشگاه موسیقی در تهرانپارس محله --ازگل توسط سارا صحت به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاه موسیقی آکورد رو تایید میکنم به این دلیل که برای من محیط سالم و نظم آموزشگاه بسیار اهمیت داره و اینکه اساتید این آموزشگاه بسیار حرفه ای هستند و کاملا اصولی تدریس میکنند نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی آکورد
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --ازگل توسط فرزانه اسکندری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من 6 ماه که از کلاس گیتار الکتریک اموزشگاه ریتم اوا با استاد راسخی پور کار میکنم و بسیار عالی هست نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --ازگل توسط فربد صالحی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من 2سال هستش که هنرجوی ریتم آوا هستم و به همه پیشنهاد میکنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --ازگل توسط آلا موسوی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من کلاس آوازپاپ میام و واقعا از استاد کی منش راضی هستم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --ازگل توسط نفیسه کریمیان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من 2 سال دارم تو اموزشگاه ریتم اوا گیتار پیش استاد یوسفی نژاد یاد میگیرم و خیلی خیلی راضیم این شماره اموزشگاه است22849355 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --ازگل توسط مریم احسان پور به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اموزشگاه ریتم اوا با اساتید بسیار مجرب و فضایی بسیار گرم و عالی و با نظم در منطقه پاسداران میباشد و با برگزاری کنسرتهای دوره ای باعث ایجاد انگیزه و تلاش در هنرجو میشود 22849355 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی محله --ازگل توسط ستاره احمدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خیلی آموزشگاه خوبیه ، راضی بودم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی
آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی محله --ازگل توسط maral11 به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است یکی از بهترین آموزشگاه موسیقی تهران از نظر سطح علمی اساتید و آموزش آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی هست من کلاس ویولن میرم اینجا دوستمم پیانو میاد خیلی جاها رو امتحان کردم اینجارو یکی از دوستان موزیسینم معرفی کردن واقعا راضیم اینم شمارشونه 88171230و 88171377 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی
ورود عضویت