آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --فرمانیه-چیذر توسط پانتهآ به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من تو دوره های ویولون سل این آموزشگاه شرکت کردم خیلی همه چیز عالی و خوبه این سایت فرصتی بود تا ازشون تشکر کنم از همین جا نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --فرمانیه-چیذر توسط فرزانه اسکندری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من 6 ماه که از کلاس گیتار الکتریک اموزشگاه ریتم اوا با استاد راسخی پور کار میکنم و بسیار عالی هست نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --فرمانیه-چیذر توسط فربد صالحی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من 2سال هستش که هنرجوی ریتم آوا هستم و به همه پیشنهاد میکنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --فرمانیه-چیذر توسط آلا موسوی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من کلاس آوازپاپ میام و واقعا از استاد کی منش راضی هستم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --فرمانیه-چیذر توسط نفیسه کریمیان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من 2 سال دارم تو اموزشگاه ریتم اوا گیتار پیش استاد یوسفی نژاد یاد میگیرم و خیلی خیلی راضیم این شماره اموزشگاه است22849355 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --فرمانیه-چیذر توسط هستی خرسندی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خیلی از کلاس ویولون این آموزشگاه راضی هستم حسابی پیشرفت کردم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --فرمانیه-چیذر توسط فایزه وطن دوست به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کلاس های پیانو آموزشگاه موسیقی ساسان واقعا بیر نظیره من خیلی راضی هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسیقی ساسان به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --فرمانیه-چیذر توسط محمد علیانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کلاسای گیتارشون خیلی خوب فوق العاده س نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی ساسان
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --فرمانیه-چیذر توسط مریم احسان پور به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است اموزشگاه ریتم اوا با اساتید بسیار مجرب و فضایی بسیار گرم و عالی و با نظم در منطقه پاسداران میباشد و با برگزاری کنسرتهای دوره ای باعث ایجاد انگیزه و تلاش در هنرجو میشود 22849355 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی محله --فرمانیه-چیذر توسط علی عباسیان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آموزشگاه خیلی خوبی بود پیشنهاد میکنم به دوستان نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی محمد اسماعیلی
ورود عضویت