آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --احتشامیه - دروس توسط ساره اشراقی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من حدودا 2 سال هست که کلاس آواز و گینار میا و واقعا از روش تدریس هر دو استادم راضیم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --احتشامیه - دروس توسط مهسا سالارکیا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من 6 ماهه که در اموزشگاه ریتم اوا گیتار کار میکنم و از استادم اقای یوسفی نژاد خیلی راضی هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --احتشامیه - دروس توسط فرزانه اسکندری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من 6 ماه که از کلاس گیتار الکتریک اموزشگاه ریتم اوا با استاد راسخی پور کار میکنم و بسیار عالی هست نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --احتشامیه - دروس توسط آلا موسوی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من کلاس آوازپاپ میام و واقعا از استاد کی منش راضی هستم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسيقي ريتم آوا به عنوان بهترین آموزشگاه موسيقي محله --احتشامیه - دروس توسط نفیسه کریمیان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من 2 سال دارم تو اموزشگاه ریتم اوا گیتار پیش استاد یوسفی نژاد یاد میگیرم و خیلی خیلی راضیم این شماره اموزشگاه است22849355 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسيقي ريتم آوا
آموزشگاه موسیقی آذرنگ به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی بهترین آموزشگاه موسیقی سیدخندان (آموزشگاه موسیقی آذرنگ ) آموزش پیانو آموزش موسیقی کودکان آموزش موسیقی مرکز آموزش موسیقی آموزشگاه موسیقی سهروردی محله --احتشامیه - دروس توسط محمد اشراقی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من و برادرم در آموزشگاه موسیقی آذرنگ کلاس ویولن و پیانو میریم و از استادمون خیلی راضی هستیم نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی آذرنگ
آموزشگاه موسیقی آذرنگ به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی بهترین آموزشگاه موسیقی سیدخندان (آموزشگاه موسیقی آذرنگ ) آموزش پیانو آموزش موسیقی کودکان آموزش موسیقی مرکز آموزش موسیقی آموزشگاه موسیقی سهروردی محله --احتشامیه - دروس توسط آرش عبدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با سلام من هم آموزشگاه موسیقی آذرنگ میریم خیلی آموزشگاه خوبی هستش نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی آذرنگ
آموزشگاه موسیقی آوای جام جم09124078299 به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی محله --احتشامیه - دروس توسط موسوی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است در آموزشگاه موسیقی آوای جام جم برای رشته های مختلف متد آموزشی جدید موسیقی در نظر گرفته شده است. لازم به ذکر می باشد که این متد آموزشی مطابق جدیدترین متد روز دنیا انتخاب شده است.88240617 88240618 88240619 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی آوای جام جم09124078299
آموزشگاه موسیقی آذرنگ به عنوان بهترین آموزشگاه موسیقی بهترین آموزشگاه موسیقی سیدخندان (آموزشگاه موسیقی آذرنگ ) آموزش پیانو آموزش موسیقی کودکان آموزش موسیقی مرکز آموزش موسیقی آموزشگاه موسیقی سهروردی محله --احتشامیه - دروس توسط سعيد نيازي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من هنرجوی آموزشگاه آذرنگ هستم این آموزشگاه هر سه ماه برای ما کنسرت برگزار میکنه که کمتر آموزشگاهی این کار رو میکنه اگه کسی آموزشگاه خوب میخواد پیشنهاد من آموزشگاه موسیقی آذرنگ هستش نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه موسیقی آذرنگ
ورود عضویت