بهترین مهدکودک در منطقه شمال تهران مهدکودک و پیش دبستانی "قصه من" هستش...فضای بزرگ و عااااااااالی داره از همه مهم تر مدیریتش بی نظیره..به نظر من همچین مهدی توی شمال تهران وجود نداره..من که خیلی خیلی راضی بودم..مربیاش هم فوق العاده هستن
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
بهترین مهد کودک بومرنگ زعفرانیه میباشد.
سلام من که از مهد قصه من خیلی راضی ام بهترین مهد از نظر اموزشی و محیط مهد هستش . مربیای بسیار خوبی داره . من تو منطقه زعفرانیه خیلی جاها رفتم ولی مهد قصه من از همه بهتر بود
پسر من كلاساي مادر و كودك قصه من رو شركت ميكنه من خيلي راضي هستم هم از روند كلاسا هم از تأثيرش روي پسرم به نظر من بهترين مهد از ظر اموزش و محيط مهد قصه من است.
كودك من مهد كودك قصه من مي رود. و من راضي أم البته ما فرشته هستيم و اول مهد همبازي مي رفت كه خيلي خيلي ناراضي بوديم
*-._ تست هوش از کودک دلبند شما _.-*
// مشاورهی تحصیلی \\
در منزل شما
>> ۰۹۳۵-۳۶۴-۵۵-۱۱ <<
مهد کودک رز قرمز زعفرانیه خیابان یکتا کوچه صدر تلفن: 22752407 - 22752833 جدیدترین متد آموزشی طبق استانداردهای بین المللی با فضای آموزشی و تفریحی فوق العاده بهترین مهد کودک منطقه حتماً بازدید کنید.
ورود عضویت