دکتر کتایون قربانی عضو موسس انجمن طب سوزنی ایران(متخصص از کالیفرنیا) به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --دربند - منظریه توسط شبنم ق. به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از جاى جوشهاى صورتم خيلى ناراحت بودم براى ميكرونيدلينگ به مطب خانم دكتر معرفى شدم تا حالا سه بار انجام دادم و واقعا تأثيرش را رو پوستم ديدم و راضى هستم تلفن مطب ٢٢٧١١٠٦٥ حتما امتحان كنيد نمایش مشخصات و آدرس مرکز دکتر کتایون قربانی عضو موسس انجمن طب سوزنی ایران(متخصص از کالیفرنیا)
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --دربند - منظریه توسط آیدا فردوس به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای جوانسازی پوست و میگرن پیش ایشون رفتم عالی بودن .حتما برید. مشاوره رایگان هم دارن میتونید سوالاتتون رو بپرسید 22711065 نمایش مشخصات و آدرس مرکز متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی
ورود عضویت