مرکز رنگ و مش مادر به عنوان بهترین رنگ و مش محله --احتشامیه - دروس توسط mamane.mahsa به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین رنگ و مش کار تو کل تهران به نظرم سالن مادر هستشْ، عالیه کار رنگشون ،نسبت به سالن های اطراف هم قیمت خوبی داره ، هم خدماتشون کیفیتش عالیه پیشنهاد می کنم حتما تشریف ببرید پیششون 22612517 نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز رنگ و مش مادر
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
مرکز کاشت ناخن و پارافین تراپی رزگل به عنوان بهترین کاشت ناخن و پارافین تراپی محله --احتشامیه - دروس توسط امینی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از راه دور فقط به خاطر کار خوب و زیباشون به این سالن مراجعه میکنم کار مژه شون هم حرف نداره نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز کاشت ناخن و پارافین تراپی رزگل
آموزشگاه زیبایی مهستان به عنوان بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه محله --احتشامیه - دروس توسط بهاره به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام به همگی.من و دوستم ، تو آموزشگاه آرایشگری مهستان میکاپ و شنیون و تاتوصورت و هاشور ابرو رو ثبت نام کردیم... آموزش هاشون عالیییییییی قیمتهاشون هم خیلی مناسبه.. مدرکشون هم معتبره .اینم شمارشو ن ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲. ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹ نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زیبایی مهستان
سالن زیبایی کلبه آرزو با مدیریت خانم آرزو قهرمانی به عنوان بهترین سالن زیبایی،آرایشگاه زنانه محله --احتشامیه - دروس توسط ملینا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای آموزش تاتو و فیبروز خیلی آموزشگاه ها رفتم و تحقیق کردم ولی نسبت به پکیج آموزشیشون یا خیلی هزینه هاشون زیاد بود یا واقعا اونی که میگفتن و تمام و کمال انجام نمیدادن و هنرجوهاشونم چندان راضی نبودن و پس از کلی تحقیق و پرس و جو چون خیلی برام مهم بود که خوب کار ویاد بگیرم بتونم کار کنم ،پیش آرزو جون رفتم و خیلی از آموزششون و برخورده گرم و صمیمیشون راضی بودم و مخصوصا از آموزش های پر محتواشون که با دل و جون بود و قطعا برای دوره های بعدی هم پیش ایشون میرم و به شما دوستان گلم در هر زمینه آرایشی که میخواید واقعا یاد بگیرید و کار کنید پیشنهاد میکنم ایشونو به عنوان مدرسی با سابقه و خیلی مهربون و دلسوز شمارش و براتون میزارم خانم آرزو قهرمانی 09121203716 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی کلبه آرزو با مدیریت خانم آرزو قهرمانی
سالن زیبایی یلدا آرام 30 درصد تخفیف اپیلاسیون و کاشت ناخن به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --احتشامیه - دروس توسط ساناز به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خیلی سال میشه مشتری یلداجونم واقعأ از کار ناخن،اپی و ابرو برداشتنش خیلییی رضایت دارم مرسی۰۹۱۲۶۲۳۹۶۴۰ نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی یلدا آرام 30 درصد تخفیف اپیلاسیون و کاشت ناخن
عروس سرا در تهران به عنوان بهترین بهترین عروس سرای غرب تهران محله --احتشامیه - دروس توسط سحر به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین میکاپ ارتیست تهران خانم کرمی هستن سالن زیبایی مادر عالیه کارشون فوق العاده هستش، فوق العاده کارشون حرفه ای هستش واقعاااااا عالیه نمایش مشخصات و آدرس مرکز عروس سرا در تهران
سالن زیبایی مادر به عنوان بهترین سالن زیبایی محله --احتشامیه - دروس توسط shadii به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای عروسیم رفتم سالن مادر، کارشون عالی بود واقعا من راضی بودم، هم میکاپ و هم مدل موهام همه چیش تک بود. دقیقا همون چیزی بود که میخواستم پیشنهاد می کنم اگه دنبال یه سالن برای عروسی هستین، پیشنهاد میکنم حتما نمونه کارهای عروس سالن مدار رو ببینید مطمئنم که انتخابتون سالن مادر خواهد بود نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی مادر
سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --احتشامیه - دروس توسط خداوردی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دوستان یه آرایشگاه بهم معرفی میکنید که کارشون لایت باشه و ازهمه مهمتر سریع کار کنه و مهربون باشه نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
مجموعه زیبایی وسمه به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --احتشامیه - دروس توسط رزاقی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من تازه اومدم سمت پاسداران و دنبال یه آرایشگاه خوب برای ابرو و رنگ مو و کراتینه هستم این آرایشگاه آندو که تو هروی کارش تو این زمینه ها چطوره قیمت هم اگر بدید ممنون میشم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مجموعه زیبایی وسمه
سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --احتشامیه - دروس توسط گل چهره به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دنبال ی آرایشگاه خوب والبتهه قیمت مناسب برای دکلره یا مش میخوام سمت پاسداران یا تهرانپارس یا شرق نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
ورود عضویت