سالن زیبایی اسطوره زیبایی به عنوان بهترین سالن زیبایی ستارخان محله --تهران نو توسط ستایش نامی پور به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است از براشینگ هایی که برام زدن خیلی راضی بودم کارشون حرف نداشت ... عالی مثل همیشه نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی اسطوره زیبایی
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سالن زیبایی خاتون چهره به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه محله --تهران نو توسط سادات به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کاشت ناخن و طراحیش عالییییییییییییییییییییییییی بود ممنون نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی خاتون چهره
مرکز تخصصی کراتینه مو در شرق تهران به عنوان بهترین مرکز کراتینه مو در شرق تهران محله --تهران نو توسط شادی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام دوستان، چند وقت بود از وزوزی بودن موهام رنج می بردم تا اینکه با الناز دوستم در این رابطه صحبت می کردم.. الناز هم تعرف کرد همین مشکل رو داشت و برای رفع این مشکل به مرکز کراتینه مراجعه کرد از کارش راضی بود منم با توصیه دوستم الناز رفتم اونجا کراتینه موهامو انجام دادم و واقعا هم راضی بودم پیشنهاد می کنم شما هم برین .. شمارشون رو براتون می ذارم 09127254634 نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز تخصصی کراتینه مو در شرق تهران
آراىشگاه وىونا واقعا کارش شىکه و قىمتشونم مناسبه ....تو کارشون حرفه اى هستن برخوردشونم خوبه 77753642
پارافین تراپی واسه ناخن هم داره
سلام ،من شماره تلفن آرایشگاه روناک تو خیابون جدیدی رو میخوام...خیلی فوری.کسی میتونه کمکم کنه؟
سلام
آرايشگاه سرخپوش و الماس كارشون بد نيست؛ يه سري بزن
يكيش توي خيابون پنجمه، يكيش توي پيروزي روبروي ششم
سلام دوستان
اگه آرایشگاه خوب میدونید لطفا بگید چون من شدیدا بهش نیاز نیاز دارم مرسی
آرایشگاه معمولی نباشه ها یعنی موهارو میزون و قشنگ کوتاه کنه و کلا با سلیقه باشه
ورود عضویت