وقت بخیر.من مانی هستم 28 ساله متولد و ساکن تهران.مجردم و تا به حال ازدواج نکرده ام.قد178 و وزن74.رنگ پوست سفید.کاملا سالم هستم و از یک خانواده کاملا سالم.تیپم هم بد نیست .به نظم و تمیزی اهمییت میدم .فقط مشکل مالی دارم و مایلم با یک خانم که نیاز به یک همدم و یا همسر داشته باشه آشنا شم برای با هم بودن و برام وضعیت مالی و وفاداری و محبت بسیار مهم است چون خودم ادم فوق العاده با احساسی هستم دوس دارم طرف مقابلم هم همینطور باشد وتا اخر عمر به او وفادار خواهم ماند. برام سن طرف مقابلم زیاد مهم نیست. شخصیت و وضعیت مالی برام مهم هست.
اگر خانمی مایل به آشنایی بود لطفا شماره تماس خودش رو به همراه ذکر نام به آدرس ایمیل من ارسال کنه تا بتونیم با هم آشنا شیم.من هر روز ایمیلم رو نگاه میکنم و پاسخگو میباشم.
متشکرم.
ادرس ایمیل من modeltopmale@yahoo.com
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سولاریوم بانوان رزگل به عنوان بهترین سولار بانوان محله --کامرانیه - دزاشیب توسط زری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خیلی از سولاریومتون راضی هستم دستگاههای دیگه رو هم امتحان کردم به این خوبی نبود نمایش مشخصات و آدرس مرکز سولاریوم بانوان رزگل
سالن زیبایی کلبه آرزو با مدیریت خانم آرزو قهرمانی به عنوان بهترین سالن زیبایی،آرایشگاه زنانه محله --کامرانیه - دزاشیب توسط ملینا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای آموزش تاتو و فیبروز خیلی آموزشگاه ها رفتم و تحقیق کردم ولی نسبت به پکیج آموزشیشون یا خیلی هزینه هاشون زیاد بود یا واقعا اونی که میگفتن و تمام و کمال انجام نمیدادن و هنرجوهاشونم چندان راضی نبودن و پس از کلی تحقیق و پرس و جو چون خیلی برام مهم بود که خوب کار ویاد بگیرم بتونم کار کنم ،پیش آرزو جون رفتم و خیلی از آموزششون و برخورده گرم و صمیمیشون راضی بودم و مخصوصا از آموزش های پر محتواشون که با دل و جون بود و قطعا برای دوره های بعدی هم پیش ایشون میرم و به شما دوستان گلم در هر زمینه آرایشی که میخواید واقعا یاد بگیرید و کار کنید پیشنهاد میکنم ایشونو به عنوان مدرسی با سابقه و خیلی مهربون و دلسوز شمارش و براتون میزارم خانم آرزو قهرمانی 09121203716 نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی کلبه آرزو با مدیریت خانم آرزو قهرمانی
سالن زیبایی آندو به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه و سالن زیبایی محله --کامرانیه - دزاشیب توسط مرجان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است آرایشگاه آندو خوبه تو ی هروی برای آرایش و شینیون کارشون خوبه ابرو کار شم مینا عالی و خوب فرم میده و اصلا نازم نمیکنه داره من برای ابرو میرم قبلا نقره میرفتم اما رفتارشون اصلا خوب نیست نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی آندو
خورشيد جون ؛ كارشون عاليه آدرسشون اندرزگو بين كاوه و قيطريه موبايلشون ٠٩٣٥٦٣٩٨١١٠ من براي رنگ و مش موهام شينيون بافت ميرم پيششون موهاتونو مثل مدل هاي اروپايي در مياره البته دوستامم پيششون ميرن خيلي راضين همه كارشون عاليه رنگ و مش كراتين اكستنشن بافت شينيون براشينگ وكس موخوره رو با دستگاه از بين ميبرن
سالن زیبایی و عروسکده نیتا به عنوان بهترین سالن زیبایی و آرایشگاه محله --کامرانیه - دزاشیب توسط شیرین ظهوری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی و عروسکده نیتا
سالن زیبایی فارا به عنوان بهترین آرایشگاه محله --کامرانیه - دزاشیب توسط آزاده به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز سالن زیبایی فارا
خانم حسین زاده آرایشگاه شفق طلایی کار کوپ وهاشور ابرو وچشم عالیه خودم انجام دادم
چند تا از دوستامم بردم عالی شده رنگ طبیعی با طراحی عالی واقعا تو کارشون ماهرن
راستی اکستن مژه هم پیش ایشون انجام میدم راضیم
شمارشون 09121974720
این تجربه من بود
تاتو کاملا حرفه ای و بهداشتی با ست یکبار مصرف برای هر شخص
رنگ ها کاملا بهداشتی و از بهترین برندهای موجود در بازار آمریکا می باشد
طرح ها طراحی شده و ارجینال می باشد و تاتوی تکراری حتی با اجباره مشتری نیز زده نخواهد شد ...
هزینه به علت خاص و متفاوت بودن با آنچه تا بحال شما به عنوان تاتو دیده اید مقداری بالا می باشد ...
پس اگر شما متفاوت هستید و برای پوست خودتان ارزش قائل هستید تماس بگیرید ..0939.5620392..
برخی ایده ها و اجرا ها را در سیت زیر ببینید :
جوهر https://www.facebook.com/jooohar
وقت بخیر.من بنیامین هستم 28 ساله متولد و ساکن تهران.مجردم و تا به حال ازدواج نکرده ام.قد178 و وزن74.رنگ پوست سفید.کاملا سالم هستم و از یک خانواده کاملا سالم.علاقه مند به ورزش .تیپم هم بد نیست .به نظم و تمیزی اهمییت میدم .فقط مشکل مالی دارم و مایلم با یک خانم که وضع مالی خوبی داشته با شه و نیاز به یک همدم و همسر داشته باشه آشنا شم و برام وفاداری و محبت بسیار مهم است چون خودم ادم فوق العاده با احساسی هستم دوس دارم طرف مقابلم هم همینطور باشد وتا اخر عمر به او وفادار خواهم ماند.
اگر خانمی مایل به آشنایی بود برای تماس شماره و ایمیلم رو گذاشتم.
تلفن من:09305159274
man star283@yahoo.com
ورود عضویت