باسلام
بهترین مرکز خرید جوادیه پاساژاطلس در خیابان شهید اسم زمانی (10 متری اول) هست که بیش از 100 تا مغازه داره
یک بازار میوه و تره بار شهرداری و بانک مسکن و پارکینگ عمومی هم داره
خیلی شیک و وسیع هم ساخته شده با راهرو های بزرگ و مغازه های متعدد
فکر کنم نا حالا پات و از جوادیه بیرون نذاشتی به این غلیظی هم که میگی نیست یه باز کذرم افتاده اتفاقا همه مغازه هاش هم خالی ه. خالی بند...........
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
با سلام وآرزوی قبولی طاعات و عبادات در این ماه مبارک
به نظر من بهترین فروشگاه پوشاک زنانه و بچه گانه که همه اباساشون ترک اصل است و از خود ترکیه مستقیم وارد میکنند .فروشگاه باران است تو جوادیه که آدرسش جوادیه بازارچه سنتی جوادیه فکر کنم پلاک 53 باشه . لباساش آخرین مد ترکیه و اروپاست . مانتو و لباس مجلسی هم داره قیمتهاش چون خودشون وارد کننده هستند نصف قیمت بالاشهر است و از بالای شهر همه اون کسایی که میدونند میان اینجا برای خرید . فقط باید بدونی یا ازشون بپرسی کی جنس جدید میارن همون روز بری گل سر سبد اجناس را بخری چون زود مردم میریزند جنسارو میبرند دیگه سایزت لباس پیدا نمیکنی . من تلفن مغازه را دارم 55671992 و 09198240082
ورود عضویت