اقا شروین شما قرار نیست زود تر از سه سال هم به سطح بالایی برسی در زبان انگلیسی
یادگیری زبان باید اهسته و پیوسته باشه و سیستم سفیر خیلی هم حساب شده است.
اینکه استادا از فارغ التحصیلاش انتخاب بشن اشکالی ایجاد نمیکنه اما کلا 5 درصد بتونن به اون سطحی که شما میگین برسن هر کس رسید ترم بالا که نمیتونه درس بده
زبان یک فرایندیه که اگر پشت کار نداشته باشی توش موفق نمیشی مخصوصا کسانی که از این اموزشگاه به اون موزشگاه و از این معلم به اون معلم روی میارن موفقتیت تو کارشون نیست چون نمیخوان قبول کنن که اموزشگاه و معلم نصف کاره.نصف دیگه کار خود شماس که باید روزی حد اقل دو ساعت زبان بخونی که مطمینم اینکارو نمیکنی و وقتی اینجوری پیش نمیری هر اموزشگاهی بری وضعیت همینه.
من خودم مدرس زبانم فوق لیسانس اموزش زبان دارم و توی اکثر اموزشگاه های معتبر قبل درس دادم البته سفیر درس نمیدما /فکر نکنی که اونجا درس میدم که اینو میگم اما با چیزایی که از سیستم مدیریت و انتخاب مدرسش دیدم و شنیدم بنظرم بهترین گزینه است
اگر اونجا نری گزینه بعدی اموزشگاه تک شعبه ای اریانپور توی میرداماد بهترینه من خودم اونجا زبان خوندم البته پروسه ورود به اونجا حدود 7 ماه با تعیین سطح طول میکشه و اگر سح زبانت تازه متوسط باشه باید به دوسه سال بری
یادگرفتن زبان خارجی چیزی جز این نیست عزیزم.شما زبان مادریت هم بعد دوسال گوش دادن تازه شروع به صحبت کردی تازه اون بچه دوسال تمام در معرض زبانه ولی شما دو سال میخوای 5 ساعت در هفته بری چه انتظاری داری میخوای ایلتسم بگیری لابد بعد دوسال؟