آموزشگاه زبان ایده آل به عنوان بهترین آموزش زبان انگلیسی،ترکی محله --شهرک غرب توسط نگین حداد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام عزیزان من سه سال پیش به آموزشگاه ایده ال رفتم در واقع بعلت کوچکی و محدود بودن کلاسها احساس کردم که یه اموزشگاه معمولی هست تو این مدت دو آموزشگاه دیگه هم رفتم اصلا راضی نبودم دوباره به آموزشگاه ایده ال برگشتم خیلی راضیم وناراحتم که چرا دو سال وقتم رو هدر دادم 😔😔😔😔 نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه زبان ایده آل
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
سلام
بهترین قدردانی از معلم خوب و خدمات خوب، معرفی اون به دیگرانه. بهترین معلمینی که تجربه کردیم و بهترین برنامه های درسی برای پسرم که حاصل عمرمه و از داش آموزان شاگرد اول مهرآیینه. از آموزشگاه نام آوران که محبت فراوان به ما داشتن. از تدریس و آموزششون و پشتیبانی های اساتیدشون. واقعا دلگرم هستیم به تدریس مفهومی و عالی معلم های خوب این موسسه. راستش من دفتر تجریششون رفتم. قبلا زعفرانیه بودن الان نمیدونم کجای شمرون هستن. بازم ممنونم ازشون
من برای تدریس و آموزش ریاضی از آموزشگاه نام آوران شمیران استفاده کردم که به طور پایه ای سیستم درسی بچم عوض شد و از اول سال شاگرد ممتاز در کلاس ریاضی شده و معلمش خیلی ازش تعریف میکنه. دفتر اصلیشون قیطریه هست الان و از نظر من کیفیت تدریسشون خیلی عالیه.
آموزشگاه کنکور راه زکریا به عنوان بهترین آموزشگاه کنکور محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط علی عظیمی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز آموزشگاه کنکور راه زکریا
مرکز تخصصی روانشناسی به عنوان بهترین کلینیک روانشناسی محله --رسالت-نارمک توسط علی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز تخصصی روانشناسی
مرکز مشاوه حضوری و تلفنی رهنمود به عنوان بهترین مرکز مشاوره ، مشاوره تلفنی محله --شهرری توسط مبیناچناری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز مشاوه حضوری و تلفنی رهنمود
موسسه آموزشی طراحی لباس و دوخت نوآوران پوشش شهرتاش به عنوان بهترین موسسه آموزشی طراحی لباس و دوخت محله --آیت الله کاشانی توسط نغمه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بله آموزشگاه شهرتاش در تهران جزء هترین آموزشگاه هاست و خیلی طرفدار داره چون واقعا مربیای مجرب و متعهدی داره شمارشون 4466881344664907 نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه آموزشی طراحی لباس و دوخت نوآوران پوشش شهرتاش
موسسه آموزشی طراحی لباس و دوخت نوآوران پوشش شهرتاش به عنوان بهترین موسسه آموزشی طراحی لباس و دوخت محله --شهرک آپادانا - شهرک اکباتان توسط دنیا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بله آموزشگاه شهرتاش در تهران جزء هترین آموزشگاه هاست و خیلی طرفدار داره چون واقعا مربیای مجرب و متعهدی داره شمارشون 4466881344664907 نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه آموزشی طراحی لباس و دوخت نوآوران پوشش شهرتاش
موسسه آموزشی طراحی لباس و دوخت نوآوران پوشش شهرتاش به عنوان بهترین موسسه آموزشی طراحی لباس و دوخت محله --شهرک آپادانا - شهرک اکباتان توسط حسنا به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بله آموزشگاه شهرتاش در تهران جزء هترین آموزشگاه هاست و خیلی طرفدار داره چون واقعا مربیای مجرب و متعهدی داره شمارشون 4466881344664907 نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه آموزشی طراحی لباس و دوخت نوآوران پوشش شهرتاش
موسسه آموزشی طراحی لباس و دوخت نوآوران پوشش شهرتاش به عنوان بهترین موسسه آموزشی طراحی لباس و دوخت محله --شهران - کن - شهرزیبا توسط فرزانه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بله آموزشگاه شهرتاش در تهران جزء هترین آموزشگاه هاست و خیلی طرفدار داره چون واقعا مربیای مجرب و متعهدی داره شمارشون 4466881344664907 نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه آموزشی طراحی لباس و دوخت نوآوران پوشش شهرتاش
موسسه آموزشی طراحی لباس و دوخت نوآوران پوشش شهرتاش به عنوان بهترین موسسه آموزشی طراحی لباس و دوخت محله --جنت آباد شمالی-بالای همت توسط هما به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بله آموزشگاه شهرتاش در تهران جزء هترین آموزشگاه هاست و خیلی طرفدار داره چون واقعا مربیای مجرب و متعهدی داره شمارشون 4466881344664907 نمایش مشخصات و آدرس مرکز موسسه آموزشی طراحی لباس و دوخت نوآوران پوشش شهرتاش
ورود عضویت