لابراتوار تخصصی دیجیتال پروتزهای دندانی ظفر (rad milling center) به عنوان بهترین لابراتوار دندانسازی محله --فلسطین-طالقانی-بلوار کشاورز توسط فاطمه صفری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ساخت دندان ۷دندان دوفک بالاو۵تافک پاین نمایش مشخصات و آدرس مرکز لابراتوار تخصصی دیجیتال پروتزهای دندانی ظفر (rad milling center)
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
لابراتوار دندانسازی امین به عنوان بهترین لابراتوار دندانسازی محله --بلوارفردوس-فلکه دوم صادقیه توسط یحیی شهامت منش به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است به دلیل سن بالا لثه تحلیل رفته ومیخواهم برای قسمت پایین یک دست درست کنم نمایش مشخصات و آدرس مرکز لابراتوار دندانسازی امین
دندانسازی اقساطی به عنوان بهترین دندانسازی دندان مصنوعی ژله ای محله --شهرری توسط مهرداد امیرپور به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دست دندان ژله ای نمایش مشخصات و آدرس مرکز دندانسازی اقساطی
دندانسازی اقساطی به عنوان بهترین دندانسازی دندان مصنوعی ژله ای محله --شهرری توسط ali jahani به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است باسلام و وقت بخیر بنده حدود 4سال پیش فک بالا کامل و فک پایین دندان آسیاب و آج سالم هستن و بقیه رو مصنوعی متحرک ارزان قیمت گذاشتم که چند بار شکست و با چسب فوری چسبوندم واستفاده میکنم الان هم دوتا از دندانهای جلویی پایین نیش که اون موقع سالم بودن ولی الان هردو خراب شدن )حتی باهزار دردسر بخاطر گرونی هزینه ها، روکش هم کرده بودم ولی موقع غذا خوردن هردو روکش رو قورت داده بودم الان یکسالی هست نمیتونم بخندم از جایی که چند نفر هستن نمیتونم باهاشون معاشرت کنم به حد افسردگی پیش رفتم بیمه تامین اجتماعی و تکمیلی هم دارم ولی خدمات دندانپزشکی دریافت نکردم خواهش میکنم راهنمایی کنید نمایش مشخصات و آدرس مرکز دندانسازی اقساطی
دندان پزشکی ایران زمین دکتر لیلا آزاده به عنوان بهترین دندانپزشکی محله --اقدسیه توسط حسین ملایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کلینیک بسیار خوب و تمیزیه و کادر کاربلد نمایش مشخصات و آدرس مرکز دندان پزشکی ایران زمین دکتر لیلا آزاده
دکتر انصاری مهر دندانپزشک در میرداماد هستند کارشون بسیار خوبه حتما پیشنها می کنم
دکتری انصاری مهر دندانپزشک در میرداماد هستند کارشون بسیار خوب هست پیشنهاد می کنم حتما
کلینیک دندانپزشکی زمرد به عنوان بهترین دندانپزشکی محله --آذربایجان - رودکی - خوش توسط زهراعبداله نژاد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است باسلام.بهتون پیشنهاد میکنم گه حتما به این کلینیک مراجعه کنید.علاوه بر گار عالی.دندانپزشک و ودستیار بسیار خوش اخلاق و مشتری مداری دارند. نمایش مشخصات و آدرس مرکز کلینیک دندانپزشکی زمرد
ورود عضویت