مرکز روانشناسی دکتر وحیده عظیمی به عنوان بهترین روانشناش محله --پونک-سردارجنگل توسط مامان جانان به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است عرض ادب و احترام حدود ۲ سال هست که خانواده ما با خانم دکتر عظیمی بزگوار آشنا شدیم و بیش از ۲۰ سال رشد کردیم .ایشون در حرفه خودشون بی نظیر هستند و دلسوزانه اطلاعات ارزشمندشون رو در اختیار مراجعینشون میزارن .کارگاه های فرزند پروری و روابط زوجینی که برگزار میکنند از نظر محتوا بی نظیر و در نوع خود کم نظیر هست. جامع کامل و بسیار مفید. خانواده ما همیشه دعاگوی ایشان خواهد بود . نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز روانشناسی دکتر وحیده عظیمی
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
مرکز خدمات روانشناسی خانم مریم شیدایی به عنوان بهترین مرکز مشاوره محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط مریم حسینی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خانم شیدایی از دانش بالایی برخوردارند و بسیار در کارشون متعهد، مسلط، بااخلاق، صبور و حرفه ای هستند، من شخصا پسرم را در کلاسهای مهارتهای زندگی و بازی درمانی ایشون بردم و واقعا رضایت کامل دارم، الهی پاینده باشند نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز خدمات روانشناسی خانم مریم شیدایی
مرکز خدمات روانشناسی خانم مریم شیدایی به عنوان بهترین مرکز مشاوره محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط عاطفه افشون به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خانم شیدایی جز روانشناسانی هستند که منبع آرامش و حال خوب هستند، من شخصا با اینکه دفعه اولم بود واقعاااا حس خوبی ازشون گرفتم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز خدمات روانشناسی خانم مریم شیدایی
مرکز خدمات روانشناسی خانم مریم شیدایی به عنوان بهترین مرکز مشاوره محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط عاطفه نوروزی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خانم دکتر شیدایی نمونه بارز یه روانشناس کودک و نوجوان حرفه ای و دوست داشتنی و بسیار با اخلاق و متعهد و دوست داشتنی نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز خدمات روانشناسی خانم مریم شیدایی
مرکز خدمات روانشناسی خانم مریم شیدایی به عنوان بهترین مرکز مشاوره محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط مریم موزونی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خانم دکتر شیدایی درجه یک و دوست داشتنی و مهربان و صبور و حرفه ای نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز خدمات روانشناسی خانم مریم شیدایی
مرکز خدمات روانشناسی خانم مریم شیدایی به عنوان بهترین مرکز مشاوره محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط احمد قربانی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خانم شیدایی از معدود روانشناسانی هستند که نحوه ارتباط گیری با والدین و کودک و نوجوان واقعاااا عالیه و کاملا مشخصه که دانش بالایی دارند و در کارشون تخصص کافی دارند، من شخصا از ایشون واقعا راضی بودم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز خدمات روانشناسی خانم مریم شیدایی
مرکز خدمات روانشناسی خانم مریم شیدایی به عنوان بهترین مرکز مشاوره محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط رویا احمدی راد به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کارشون واقعا عالیه و من کاملا از روند درمان فرزندم راضیم، خیلی بزرگوار و مهربانند🙏 نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز خدمات روانشناسی خانم مریم شیدایی
مرکز خدمات روانشناسی خانم مریم شیدایی به عنوان بهترین مرکز مشاوره محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط حامد حسینی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خانم شیدایی از مجربترین روانشناسان حوزه کودک هستند که بسیار حرفه ای و بااخلاق و مهربون و صبورند نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز خدمات روانشناسی خانم مریم شیدایی
مرکز خدمات روانشناسی خانم مریم شیدایی به عنوان بهترین مرکز مشاوره محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط فاطمه محبی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خانم دکتر شیدایی از بااخلاقترین و متعهدترین روانشناسان حوزه کودک هستند👌👌👌👌👌 نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز خدمات روانشناسی خانم مریم شیدایی
مرکز خدمات روانشناسی خانم مریم شیدایی به عنوان بهترین مرکز مشاوره محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط فاطمه حبیبی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است کلاسهای بازی درمانی و سمینارهایی که شرکت کردم وجدانا عالیه و بشدت متعهد به کارشون هستند و از دانش بالایی برخوردارند نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز خدمات روانشناسی خانم مریم شیدایی
مرکز خدمات روانشناسی خانم مریم شیدایی به عنوان بهترین مرکز مشاوره محله --ستارخان -(پل تا توحید توسط ياسين محسنی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من شخصا از تعهد کاری و روند درمانی خانم دکتر راضیم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز خدمات روانشناسی خانم مریم شیدایی
ورود عضویت