متخصص تغذیه فرزانه جهانگیر به عنوان بهترین کلینیک لاغری محله --شهرری توسط فرانک موسوی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای لاغری مراجعه کردم عاااااایه کارخانم دکترپیشنهادمیکنم شماهربریدپیش ایشون نمایش مشخصات و آدرس مرکز متخصص تغذیه فرزانه جهانگیر
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
مرکز ماساژ پارلا به عنوان بهترین سالن ماساژ محله --گیشا-کوی نصر توسط سمانه بابایی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است حس خوب ، کاملا حرفه ای ، لاغری اساسی نمایش مشخصات و آدرس مرکز مرکز ماساژ پارلا
دکتر مجید حسن قمی تغذیه و رژیم درمانی به عنوان بهترین متخصص تغذیه محله --رسالت-نارمک توسط زهره یگانه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است خوشبختانه موفق شدم به کمک دکتر قمی عزیز ۳۰ کیلو وزن کم کنم برنامه ی غذایی ای که ارائه میدن خیلی عالیه اصلا حمله های گرسنگی نداشتم همه چیز تحت کنترل و عالی بود از دستگاه های کمک لاغری موضعی هم در کلینیک شون استفاده کردم و خیلی خوب نتیجه گرفتم از دکتر قمی عزیز و کادر درمانشون در کلینیک رژیم سبز کمال تشکر و قدردانی رو دارم. نمایش مشخصات و آدرس مرکز دکتر مجید حسن قمی تغذیه و رژیم درمانی
دکتر لیلا زمانی مشاور تغذیه به عنوان بهترین متخصص تغذیه کلینیک تغذیه و لاغری محله --تهران پارس منطقه 4 توسط مهدي جليلي به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از خانم زماني رژيم غذايي گرفتم و كبد چربم رو برطرف كردم كه براي من بسيار زياد خوشحال كننده بود. ممنونم ازشون. نمایش مشخصات و آدرس مرکز دکتر لیلا زمانی مشاور تغذیه
دکتر مجید حسن قمی تغذیه و رژیم درمانی به عنوان بهترین متخصص تغذیه محله --رسالت-نارمک توسط رجبی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام اگر می خواهید رژیم اصولی بگیرید و نوع غذا خوردن و تفکرتون عوض بشه توصیه می کنم با دکتر قمی مشورت کنید. تا حالا بارها رژیم گرفته بودم اما این دفعه بدون اینکه سختی گرسنگی بکشم دارم وزن کم می کنم. اینطوری خسته نشدم و تا الان که موفق بودم نمایش مشخصات و آدرس مرکز دکتر مجید حسن قمی تغذیه و رژیم درمانی
کلینیک لاغری دکتر الیاسی یک جلسه هایفو در کنار یک جلسه مزوتراپی رایگان به عنوان بهترین کلینیک زیبایی محله --خلیج-کوی سینا توسط نسرین اجورلو به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ص نمایش مشخصات و آدرس مرکز کلینیک لاغری دکتر الیاسی یک جلسه هایفو در کنار یک جلسه مزوتراپی رایگان
متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --قیطریه - شریعتی توسط نازی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من برای لاغری رفتم نمایش مشخصات و آدرس مرکز متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی
دکتر مجید حسن قمی تغذیه و رژیم درمانی به عنوان بهترین متخصص تغذیه محله --رسالت-نارمک توسط ن حسینی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است سلام من تا حالا خیلی رژیم گرفتم اما رژیم های دکتر قمی با همه فرق داره و اصلا سبب ریزش مو نمیشه . چون برای من مهم بود که وزن کم کنم ولی به بقیه قسمت های بدنم آسیب نرسه. ضمنا علاوه بر وزن ایشون نگاه منو به تناسب تو بدنم جلب کرد. نمایش مشخصات و آدرس مرکز دکتر مجید حسن قمی تغذیه و رژیم درمانی
دکتر مجید حسن قمی تغذیه و رژیم درمانی به عنوان بهترین متخصص تغذیه محله --رسالت-نارمک توسط حسن کی مرام به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من از ایشون رژیم غذایی و برنامه ورزشی گرفتم و تاثیر اون رو در بدنم احساس کردم. تا حالا از مربی رژیم غذایی و برنامه ورزشی می گرفتم اما حالا فهمیدم که چقدر اشتباه کردم و چقدر بیخود هزینه برای انئاع پودر و کپسول و غیره کردم. پیشنهاد می کنم برای برنامه غذایی و ورزشی با دکتر قمی مشورت کنید کارشون عالیه. نمایش مشخصات و آدرس مرکز دکتر مجید حسن قمی تغذیه و رژیم درمانی
متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی به عنوان بهترین متخصص طب سوزنی و طب سنتی محله --قیطریه - شریعتی توسط م به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است برای درمان لغری و راضی بودم و خیلی بهداشتی ۲۲۷۱۱۰۶۵ نمایش مشخصات و آدرس مرکز متخصص طب سوزنی و طب سنتی دکتر کتایون قربانی
ورود عضویت