فیزیوتراپی عدالت(فیزیوتراپیست محمد حسن کریمی) به عنوان بهترین فیزیوتراپی محله --شهرری توسط میثم مهدوی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است یکی از بهترین کلینیک های خوب فیزیوتراپی در شهرری میباشد.آقای دکتر کریمی بسیار مهربان و دلسوز هستند وقیمت شون هم بسیار منصفانه میباشد و تمام اصول بهداشتی را در مطب رعایت میکنند نمایش مشخصات و آدرس مرکز فیزیوتراپی عدالت(فیزیوتراپیست محمد حسن کریمی)
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
پیرسینگ تخصصی بدون درد به عنوان بهترین پیرسینگ پرسینگ محله --امام زاده حسن-دوراهی قپان توسط پگاه شهبازی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دراوردن پیرسینگ بینی نمایش مشخصات و آدرس مرکز پیرسینگ تخصصی بدون درد
کلینیک روانشناسی امیدوار خدا به عنوان بهترین کلینیک روانشناسی محله --تهران پارس منطقه 4 توسط مریم همزه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین مرکز مشاوره ای بوده که تاالعان مراجعه داشتم.با بهترین تیم حرفه ای ومتخصص نمایش مشخصات و آدرس مرکز کلینیک روانشناسی امیدوار خدا
فوق تخصص خون و انکولوژی و پیوند مغز استخوان دکتر باهوش به عنوان بهترین فوق تخصص خون و انکولوژی محله --افسریه-قصر فیروزه توسط فرشته سعدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دنبال دکتر خون در منطقه 15هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز فوق تخصص خون و انکولوژی و پیوند مغز استخوان دکتر باهوش
مطب دکتر محمود مقیمی به عنوان بهترین متخصص کودکان-فوق تخصص نوزادان محله --سعادت آباد توسط حسین به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ختنه پسرم رو دکتر مقیمی انجام دادن عالی بود ممنونم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مطب دکتر محمود مقیمی
دکتر ایمان ایرانی به عنوان بهترین مشاوره تلفنی محله --جردن - پارک وی توسط فلاح پور به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است عالییییی بود نمایش مشخصات و آدرس مرکز دکتر ایمان ایرانی
فیزیوتراپی عدالت(فیزیوتراپیست محمد حسن کریمی) به عنوان بهترین فیزیوتراپی محله --شهرری توسط مجتبی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با سلام اول از همه بگم واقعا اقای کریمی شخصی بسیار محترم و دلسوز از همه مهمتر با انصاف هستند و خوش اخلاق من خیلی راضی بودم نمایش مشخصات و آدرس مرکز فیزیوتراپی عدالت(فیزیوتراپیست محمد حسن کریمی)
فوق تخصص گوارش خانم به عنوان بهترین فوق تخصص گوارش خانم محله --افسریه-قصر فیروزه توسط فاطمه ثقفی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است متخصص گوارش نمایش مشخصات و آدرس مرکز فوق تخصص گوارش خانم
ورود عضویت