کلینیک فیزیوتراپی هدف به عنوان بهترین فیزیوتراپی محله --ونک توسط حیدری به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است من واقعا مشکلم بعد از جلسات فیزیوتراپیم حل شد قرار بود پام عمل شه ولی با فیزیوتراپی کلا خوب شد دیگه عمل نشدم واقعا از فیزیوتراپی هدف ممنونم کارشون و دستگاهاشون عالیه نمایش مشخصات و آدرس مرکز کلینیک فیزیوتراپی هدف
شما برای پاسخ دهی باید ابتدا به سایت وارد شوید وچنانچه قبلا عضو سایت نبوده اید روی عضویت کلیک کرده و فرم مورد نظر را تکمیل نمایید واگر قبلا عضو سایت بوده اید روی ورود کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید
پیرسینگ تخصصی بدون درد به عنوان بهترین پیرسینگ پرسینگ محله --امام زاده حسن-دوراهی قپان توسط پگاه شهبازی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دراوردن پیرسینگ بینی نمایش مشخصات و آدرس مرکز پیرسینگ تخصصی بدون درد
کلینیک روانشناسی امیدوار خدا به عنوان بهترین کلینیک روانشناسی محله --تهران پارس منطقه 4 توسط مریم همزه به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است بهترین مرکز مشاوره ای بوده که تاالعان مراجعه داشتم.با بهترین تیم حرفه ای ومتخصص نمایش مشخصات و آدرس مرکز کلینیک روانشناسی امیدوار خدا
فوق تخصص خون و انکولوژی و پیوند مغز استخوان دکتر باهوش به عنوان بهترین فوق تخصص خون و انکولوژی محله --افسریه-قصر فیروزه توسط فرشته سعدی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است دنبال دکتر خون در منطقه 15هستم نمایش مشخصات و آدرس مرکز فوق تخصص خون و انکولوژی و پیوند مغز استخوان دکتر باهوش
مطب دکتر محمود مقیمی به عنوان بهترین متخصص کودکان-فوق تخصص نوزادان محله --سعادت آباد توسط حسین به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است ختنه پسرم رو دکتر مقیمی انجام دادن عالی بود ممنونم نمایش مشخصات و آدرس مرکز مطب دکتر محمود مقیمی
دکتر ایمان ایرانی به عنوان بهترین مشاوره تلفنی محله --جردن - پارک وی توسط فلاح پور به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است عالییییی بود نمایش مشخصات و آدرس مرکز دکتر ایمان ایرانی
فیزیوتراپی عدالت(فیزیوتراپیست محمد حسن کریمی) به عنوان بهترین فیزیوتراپی محله --شهرری توسط مجتبی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است با سلام اول از همه بگم واقعا اقای کریمی شخصی بسیار محترم و دلسوز از همه مهمتر با انصاف هستند و خوش اخلاق من خیلی راضی بودم نمایش مشخصات و آدرس مرکز فیزیوتراپی عدالت(فیزیوتراپیست محمد حسن کریمی)
فوق تخصص گوارش خانم به عنوان بهترین فوق تخصص گوارش خانم محله --افسریه-قصر فیروزه توسط فاطمه ثقفی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است متخصص گوارش نمایش مشخصات و آدرس مرکز فوق تخصص گوارش خانم
فیزیوتراپی عدالت(فیزیوتراپیست محمد حسن کریمی) به عنوان بهترین فیزیوتراپی محله --شهرری توسط میثم مهدوی به شما بازدیدکننده گرامی توصیه گردیده است یکی از بهترین کلینیک های خوب فیزیوتراپی در شهرری میباشد.آقای دکتر کریمی بسیار مهربان و دلسوز هستند وقیمت شون هم بسیار منصفانه میباشد و تمام اصول بهداشتی را در مطب رعایت میکنند نمایش مشخصات و آدرس مرکز فیزیوتراپی عدالت(فیزیوتراپیست محمد حسن کریمی)
ورود عضویت