پاسخ مصی ج:
|
به نظر من که در مقابل لونا افتضاحه درسته که هیچی به شیرینی های بی بی نمی رسه ولی این پدیده غرب واقعا پدیده است با استفاده از خامه های کاملا صنعتی بی کیفیت و پخت کیک اسکاچی رو دست نداره
|
|
|
پاسخ حسین اقتداری:
|
با سلام خدمت دوستان به نظر من فوق العادست به خصوص شیرینی تراش و کیکاش خیلی تازه وبا حاله من ودوستام که همیشه ازش راضییم من خودم عاشق پیراشکیاشم به دوستان توصیه می کنم یکبار امتحانش کنن
|
|
|
پاسخ س.رضایی:
|
منم با حسین موافقم پیراشکیاش خیلی خوشمزس ولی کیک هاشم عالیه من که از همه شیرینی هاشون راضیم در ضمن رفتارشون انقدربا مشتری خوبه که آدم احساس میکنه مغازه خودشه (پیشنهاد میکنم یه بارم شده کیکاشو امتحان کنین)
|
|
|
پاسخ آتنا فتاح:
|
تو جواب مصی باید بگم احتمالا پدیده رو با جای دیگه اشتباه گرفته. چون نه تنوع شیرینی کیک و دسرهای پدیده با لونا قابل قیاسه نه کیفیتش من خودم عاشق دسراشم. کیک هاشم حرف نداره با تشکر
|
|
|
پاسخ علی صاحبی:
|
با سلام خدمت همه دوستان من اول از همه تشکر میکنم از نوع برخورد کلیه کارکنان پدیده غرب و اینکه با گشایش این شیرینی فروشی فوق العاده نیاز ما را در این منطقه مرتفع نمودند وامااز کیفیت شیرینیاش میتونم به جرات بگم جزو اولین شیرینی های با کیفیت تهرانه
|
|
|
پاسخ مبینا:
|
باید از مدیریت شیرینی فروشی پدیده غرب تشکر کنم به جهت تاسیس همچین مجموعه کامل با کادر مجربش
|
|
|
پاسخ رها:
|
من باید تو جواب آقای مصی بگم که لونا و بی بی که هیچی....لادن و پانلی هم باز به پای پدیده غرب نمی رسن
|
|
|
پاسخ علی م:
|
منم به آقا مصی میگم واقعا که بد سلیقه ای....
پدیده واقعا رو دست نداره
علاوه بر کیفیت فوق العاده بالای کیک و شیرینی هاش رفتار کارکناش هم با آدم عالیه
به این میگن یه پدیده که تو تهران رودست نداره
|
|
|
پاسخ arman12345:
|
پدیده غرب قبلا شیرینیاش خوب بود اما جدیدا هیچ نظارت کیفی رو شیرینیاش نداره.دو بار شیرینی دانمارکی گرفتیم سوخته بود یه بارم زولبیا بامیه گرفتیم تلخ بود.
|
|
|
پاسخ bahar107:
|
دوستان عزيز اگه کيفيت شيرينى ها خوب نبود شعبه ى دوم پديده غرب تا ماه اينده افتتاح نمى شد
|
|
|