پاسخ سعید:
|
شیرینی نارگیل حرف نداره ، ما چند سالی مشتریش بودیم و لی انصافا از وقتی لادن تو خیابان یکم باز شده دیگه نمبشه گفت نارگیل بهترینه
|
|
|
پاسخ رویا:
|
نارگیل بهترین بود ، ولی قبل از باز شدن لادن شعبه شهران
|
|
|
پاسخ سوده:
|
نارگیل هنوز بی نظیره
لادن پول برندش رو میخوره
|
|
|
پاسخ پرستو:
|
شیرینی فروشها هر کدوم تو یه نوع شیرینی مهارت دارن ....از نظر من قنادی نارگیل و قنادی لادن هر دو شون درجه یک هستن
|
|
|
پاسخ Elham131:
|
سلام. به نظر من و کل مهمان هایی که داشتم قنادی نارگیل از هر قنادی دیگه ای که این اطراف هست خیلی بهتره!!! اول ناگیل خیلی خوبه و دوم هم محفل! من سه بار بیشتر از لادن شیرینی نگرقتم و همون سه بار هم انگار صد سال مونده بودن! باید برای خوردنشون از دندون های فولادین استفاده می شد. شعبه ی کاج لادن خوبه ولی این یکی رو اصلا به قنادی حساب نمی کنم. شما هم اگر که از وقتی قنادی لادن باز شده به نارگیل نرفتید بهتره یک بار برید از پیراشکی هایی که حدودا یک سال هست می زنه بگیرید. اگه لادن تونست از این شیرینی ها بزنه به ما هم خبر بدید. شاید شیرینی مال نارگیل مزه اش مونده زیر زبونتون فکر می کنید مال لادنه. من مشکلی با سلیقه دیگران ندارم مشکل من با افرادی هست که به جای این که برن روی سایت لادن ازش تعریف کنن میان رو سایت نارگیل ازش تعریف می کنن.
|
|
|
پاسخ msas66:
|
ولی اناناس از همشون بهتره
|
|
|
پاسخ pardis7:
|
منم یجا شیرینی خوردم رو جعبه اش نوشته بود نارگیل، سرچ کردم ببینم سمت غرب کجاها داره. که رسیدم اینجا و باید بگم که واقعا خوشمزه ولطیف بودن شیرینیاش.
|
|
|